Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Aυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι»: Αναστεναγμοί θα κατακλύσουν τις κινηματογραφικές αίθουσες [βίντεο]


Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ - Οι «50 αποχρώσεις του γκρι» μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη και θα ξεσηκώσουν τα... πάθη - «Παράπονα» γυναικών για την επιλογή του Mr. Grey



Είναι γεγονός. Oι πρώτες σκηνές από την κινηματογραφική μεταφορά της ερωτικής νουβέλας, 50 Shades of Grey, που καθήλωσε το -γυναικείο κι όχι μόνο- κοινό κυκλοφόρησαν από την Universal Studios.

Γιατί το βίντεο, όπως και το βιβλίο, πόσο μάλλον η ταινία, δεν έχει χρώμα… γκρι, αλλά «ροζ» και πολλές ερωτικές σκηνές που -όχι μόνο- θα συζητηθούν, αλλά θα δώσουν και… ιδέες. Μόλις μέσα σε δυόμιση λεπτά, μεταφέρονται μικρά αποσπάσματα του έργου της  E.L. James. 

Δείτε το trailer:


Πρωταγωνιστές του πρώτου μέρους της ερωτικής τριλογίας είναι το μοντέλο Jamie Dornan και η 25χρονη Dakota Johnson στους ρόλους του Christian Grey και Anastasia Steele, αντίστοιχα. 

Το τρέιλερ αρχίζει με την πρώτη συνάντηση της Anastasia και του Christian, όταν εκείνη πηγαίνει για να πάρει συνέντευξη από τον επιτυχημένο επιχειρηματία. Και το σεξουαλικό στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

Η ντροπαλή Anastasia ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον «ευγενικό, έντονο, έξυπνο» Christian, ο οποίος φαίνεται να πέφτει με ευκολία στα... δίχτυα της. Σύντομα, οι ντροπές εξαφανίζονται και κάπου εκεί όλα αρχίζουν...

Υπό τους ήχους της Beyonce, ξεκινάνε οι πιο kinky σκηνές του ζευγαριού, όπως το «καυτό» φιλί που ανταλλάζει η ημίγυμνη Dakota με τον Mr. Grey της. Μάλιστα, η ποπ σταρ πριν από μόλις πέντε ημέρες είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας, δίνοντας μια πρώτη γεύση στο κοινό. Και για εκείνους που αναρωτιούνται αν η Beyonce έκανε κάτι τέτοιο γιατί είναι φαν του βιβλίου που  έχει μεταφραστεί σε πάνω από 50 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 100.000.000 αντίτυπα από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, η απάντηση είναι η εξής: H φωνή της «ντύνει» τις πιο τολμηρές σκηνές της ταινίας, με το κομμάτι της «Haunted», που περιλαμβάνεται στο νέο visual άλμπουμ της.



Μετά από αρκετές… αναποδιές, όπως το ότι ο ηθοποιός Charlie Hunnam παρατήθηκε του ρόλου του Christian Grey την τελευταία στιγμή, τελικά τα γυρίσματα άρχισαν τον περασμένο Δεκέμβριο στο Βανκούβερ. Βέβαια, στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι τα πρώτα σχόλια που έχει λάβει ο νεός Mr. Grey από τους φαν δεν είναι και τα... καλύτερα, με το γυναικείο κοινό να είναι περισσότερο «απογοητευμένο», ελπίζοντας ότι η ολόκληρη η ταινία θα τις αποζημειώσει.
 
Τις σκηνοθετικές οδηγίες της ταινίας τις έδωσε ακόμα μια γυναίκα, η Sam Taylor-Johnson, που άφησε το απόγευμα της 24ης Ιουλίου με το στόμα ανοιχτό όλους όσους πάτησε το play στο τρέιλερ. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2015. 

Μέχρι τότε; Υπομονή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου