Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ο προπονητής της Εθνικής εφήβων χαστούκισε τον Κόνιαρη (VIDEO) - Διαψεύδουν το χαστούκι Κόνιαρης και Παπαθεοδώρου: Η κάμερα ξεγελάει



Ο αγώνας της Εθνικής εφήβων με την Ισπανία ήταν στην κόψη του... ξυραφιού και τα νεύρα ήταν τεντωμένα. Λίγο πριν τη λήξη της 2ης παράτασης ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξέσπασε για ένα φάουλ του Μουράτου πάνω σε σουτ τριών πόντων και αφού πέταξε τη διαπίστευσή του στον Κόνιαρη στη συνέχεια κινήθηκε προς το μέρος του και τον χαστούκισε!




Η Εθνική εφήβων πήρε μία παλικαρίσια νίκη κόντρα στην Ισπανία αν και χρειάστηκε δύο παρατάσεις για να τα καταφέρει. Στη δεύτερη παράταση και ενώ είχε προβάδισμα 5 πόντων (87-82), ο Μουράτος έκανε φάουλ στον Αλόνσο πάνω σε τρίποντο και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχασε την ψυχραιμία του.

Αφού έβγαλε τη διαπίστευσή του, την πέταξε στον Κόνιαρη ο οποίος είχε αποβληθεί νωρίτερα με 5 φάουλ ενώ το χειρότερο ήταν ότι κινήθηκε προς το μέρος του και τον χαστούκισε.
 

Δείτε στο 2.28.35 όλη η αντίδραση του προπονητή της Εθνικής εφήβων.

 

Το σκηνικό θύμισε αντίδραση Ομπράντοβιτς με τον Μπιέλιτσα αλλά και Ιωαννίδη με τον Σιγάλα.



Η αντίδραση του Ηλία Παπαθεοδώρου κατά τη διάρκεια της 2ης παράτασης στο ματς της Εθνικής Εφήβων με την Ισπανία έχει δημιουργήσει αίσθηση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι έκανε παρατηρήσεις στον παίκτη αλλά δεν τον χτύπησε κάτι που επιβεβαίωσε με κατηγορηματικό τρόπο και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού...

"Με αφορμή video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή κι ειδικά ένα παιδί 18 ετών. Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα απ' τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ, όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής", δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Αντώνης Κόνιαρης: "Σχετικά με το δήθεν περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον μου, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής μου δεν με χτύπησε ΠΟΤΕ. Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά. Μου έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, όμως, σε καμία περίπτωση δε με χτύπησε. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Περιμένουμε απ' τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου