Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ανανέωσε μέχρι το 2015 ο Ρούνεϊ!

(Σιγά που θα έλεγε οχι στα λεφτά)





Μάλλον μας κάνουν πλάκα. Δεν εξηγείται αλλιώς... Πριν λίγες ημέρες ο Γουέιν Ρούνεϊ δήλωνε πως θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως την Παρασκευή συμφώνησε για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2015!

Το τι έχει γίνει μέσα στην εβδομάδα με τον Γουέιν Ρούνεϊ και τις δηλώσεις του περί φυγής από την Γιουνάιτεντ δεν περιγράφεται. Στη συνέχεια ακολούθησαν δηλώσεις συμπαικτών, προπονητών, πανό υβριστικά, απειλητικά μηνύματα και γενικά ένας κακός χαμός.

Τελικά η ιστορία είχε αίσιο τέλος, αφού ο 25χρονος επιθετικός μετά από συνάντηση που είχε με τον Άλεξ Φέργκιουσον και εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου Ντέιβιντ Τζιλ, αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2015!

"Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο μου συμβόλαιο"!

Ο διεθνής Άγγλος φορ έκανε δηλώσεις στη συνέχεια και τόνισε: "Είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο στην Γιουνάιτεντ. Τις προηγούμενες ημέρες μίλησα τόσο με τον μάνατζερ όσο και με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου και με έπεισαν να παραμείνω.

Υπογράφω λοιπόν το νέο μου συμβόλαιο με την πεποίθηση πως όλα όσα είπαμε θα γίνουν πραγματικότητα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φτάσει και πάλι στην κορυφή. Ξέρω πως δυσαρέστησα τους οπαδούς μας, όμως ότι έκανα ήταν για το καλό της ομάδας".

"Κατάλαβε ποιο είναι το συμφέρον του"

Από την πλευρά του ο Άλεξ Φέργκιουσον, δήλωσε: "Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, όμως όλα όσα έγιναν ήταν φυσιολογικά για μία ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ. Είπα στο παιδί (το παιδί είναι ο Ρούνεϊ) ότι η πόρτα είναι πάντα ανοικτή και πλέον είμαι χαρούμενος που συμφώνησε να ανανεώσει.

Μερικές φορές όταν είσαι σε μια ομάδα είναι δύσκολο να καταλάβεις πόσο μεγάλη είναι. Οι καταστάσεις που δημιουργούνται όμως στο υπενθυμίζουν. Πλέον ο Ρουέιν Καταλαβαίνει σε πόσο μεγάλη ομάδα παίζει. Είμαι ικανοποιημένος που δέχθηκε την πρόκληση να αποτελέσει ένα μείγμα έμπειρων παικτών με πιο νέους. Είναι δείγμα καλού χαρακτήρα".

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου