Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Αγγελική Νικολούλη: 2 αναζητήσεις θρίλερ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και το «Τούνελ» αποκάλυψε κι άλλα θύματα του μυστηριώδη ενοικιαστή του ακινήτου στο Αιγάλεω.
Μετά την προβολή της εκπομπής την περασμένη Παρασκευή και τις αντιφάσεις στις οποίες περιήλθε, επικοινώνησαν με το «Τούνελ» γέροντες, ιερέας και στέλεχος μιας μεγάλης εταιρίας.


Όλοι δήλωσαν ότι εξαπατήθηκαν απ’ το συγκεκριμένο άτομο και έδωσαν στο «Τούνελ» λεπτομέρειες για τη δράση του. Κάτι ανάλογο πρέπει να συνέβη και με τον άτυχο ιδιοκτήτη του ακινήτου Σταύρο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος το μοιραίο εκείνο πρωινό δεν πρέπει να εισέπραξε δεκάρα τσακιστή απ’ τον ενοικιαστή του.

Στο πλαίσιο του μεγάλου κύκλου ερευνών που άνοιξε το «Τούνελ» για τα θρίλερ που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, «ξεθάφτηκε» απόψε άλλη μια παράξενη εξαφάνιση. Ο Νίκος Παρθένης, Έλληνας της Γερμανίας, χάθηκε πριν από 14 χρόνια από τη Βυρώνεια Σερρών σε ηλικία 29 χρόνων. Το μερσεντές αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε εγκαταλειμμένο στην περιοχή του Σιδηρόκαστρου. Οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν, έπλεξαν ένα πέπλο μυστηρίου σ’ αυτή την υπόθεση.

Ο αγνοούμενος είχε επενδύσει ένα σημαντικό ποσό σε μια επιχείρηση στα Εξάρχεια. Πριν εξαφανιστεί δήλωσε θύμα απάτης από τον ίδιο του τον φίλο και συνέταιρό του. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, σημαντικά έγγραφα που περιήλθαν στο «Τούνελ», αποκάλυψαν την έντονη διαμάχη των δύο ανδρών και όσα προηγήθηκαν της περίεργης εξαφάνισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου