Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

e-ecology.gr

Το e-ecology φιλοδοξεί να συμβάλει στη συζήτηση και τη δράση για την αντιμετώπιση των οικολογικών προβλημάτων και να βοηθήσει στην επικοινωνία των ενεργών πολιτών, που πιστεύουν στην οικολογία, όχι σαν μια ουτοπία αλλά σαν μια πραγματικότητα, στα πλαίσια μιας άλλης ποιότητας ζωής, με σεβασμό στη φύση και τα όντα της, με αξιοπρέπεια και αρχές.

  • Φιλοδοξεί να συμβάλει στη συζήτηση για την πολιτική ανασυγκρότηση του οικολογικού χώρου στη χώρα μας σαν μια προϋπόθεση για την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού με καταλύτη το ριζοσπαστικό λόγο της οικολογίας.

  • Φιλοδοξεί να συμμετέχει στην ανασύνθεση του κοινωνικού λόγου και γίγνεσθαι στη σημερινή πραγματικότητα

  • Τέλος φιλοδοξεί να προωθήσει λύσεις σε θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής με την ανάπτυξη δραστηριοτήτων προς κάθε κατεύθυνση και υπεύθυνο, με μαχητικότητα και δυναμισμό, αξιοποιώντας και τη δική σας συμμετοχή και βοήθεια.
Το e-ecology δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Λαμίας και της Φθιώτιδας, αλλά ταυτόχρονα αφουγκράζεται, παρακολουθεί, παίρνει θέση, συμμετέχει στα πανελλαδικά δρώμενα. Στις σελίδες μας θα μπορέσετε να βρείτε πληροφορίες που ενδιαφέρουν όλους μας. Αλλά προπαντός για τη φύση και το περιβάλλον, για συναντήσεις, εκδηλώσεις στην περιοχή της Λαμίας και της Φθιώτιδας, και όχι μόνο, για εξορμήσεις στη φύση, πληροφορίες για την Ορειβασία με ενδιαφέρουσες αναβάσεις και πεζοπορίες, πληροφορίες που θα σας επιτρέψουν να ξεφύγετε από τη μονοτονία και την κούραση της πόλης.
Στις σελίδες του FORUM, μπορείτε να διαβάσετε τα κείμενα των υπευθύνων του SITE και τα μηνύματα, που άφησαν οι άλλοι επισκέπτες, ή να στείλτε το δικό σας κείμενο, καταγγελία ή μήνυμα ή να εκφράσετε τη γνώμη σας για αυτά που γράφονται, που γίνονται και σας απασχολούν σχετικά με την οικολογία και το περιβάλλον.
Διαλέξτε κατηγορία και συμμετέχετε στη συζήτηση. Το κείμενό σας θα είναι στη διάθεση του καθένα (χωρίς απαραίτητα το όνομά σας, αν εσείς δεν το επιθυμείτε). Η καταγγελία ή η πρόταση θα μπορεί να σχολιαστεί, να συμπληρωθεί και να εμπλουτιστεί πιθανόν με ιδέες και προτάσεις άλλων, ώστε να ολοκληρωθεί σαν θέμα και να φθάσει στους αρμόδιους για λύση ή για απάντηση.
Οι υπεύθυνοι του site δεσμεύονται να προσπαθήσουν να αναδείξουν το θέμα και να το προωθήσουν και θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη με e-mail, επιστολή, τηλέφωνο ή οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο. Θα έχετε παράλληλα την ευκαιρία να κρίνετε το αποτέλεσμα και να το σχολιάσετε.
Βοηθάτε έτσι στην αντιμετώπιση των οικολογικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων με την αξιοποίηση και αυτού του βήματος, του INTERNET.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου