Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη και 30χρονος γιατρός;

Φήμες κυκλοφορούν τελευταία για περίεργες σχέσεις της Νατάσας Καραμανλή-Παζαΐτη με πνευμονολόγο γιατρό στο Λαϊκό νοσοκομείο. Τι λένε οι φήμες και ποιος τους έφερε σε επαφή;





Η πληροφορία για τη Νατάσα Καραμανλή και τον 30χρονο πνευμονολόγο κάνουν τον γύρο του Λαϊκού εδώ και βδομάδες. Πρόσφατα όμως έφτασαν και στην μπλογκόσφαιρα. Τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη όπως τις διαβάσαμε τονίζοντας οτι πρόκειται για φήμες.

Πριν λίγες μέρες το μπλογκ fimotro έγραψε τα εξής: «O γιατρός φαίνεται παιδαράς. Η Νατάσα βέβαια δεν έχει μάτια για άλλον. Το Λαϊκό, όμως, έχει βουήξει. Εμείς δεν υιοθετούμε τίποτε από όλα αυτά. Πνευμονολόγος ο νεαρός, μελαχρινός και περίπου 30 χρονών “ζεν πρεμιέ” στο δημόσιο νοσοκομείο ψάχνεται για μεγάλες επαφές. Ρόλο έπαιξε και ο Μαρτίνης. Έχει… ζοριστεί με τις αποκαλύψεις και ψάχνει αποκούμπια. Αυτός τα δίνει όλα. Εμείς δεν ξέρουμε το παραμικρό. Η Νατάσα βρίσκεται στην Ιταλία. Το μυαλό της όμως είναι αλλού…»

Οι φήμες που αναφέρει το fimotro όντως υπάρχουν στο Λαϊκό και αφορούν τη Νατάσα Καραμανλή και 30χρονο πνευμονιολόγο γιατρό. Η πραγματικότητα είναι όμως οτι κανείς δεν τους έχει συλλάβει επ’ αυτοφόρω και δεν αποκλείεται η σχέση τους να περιορίζεται σε μια αγαστή επαγγελματική συνέργασία και τίποτα παραπάνω.


fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου