Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δεν θα γδυθεί η Ελένη Φουρέιρα

Είναι αλήθεια ότι σε κάθε εμφάνιση της μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα… Η Ελένη Φουρέιρα είναι σέξι και σίγουρα οι θαυμαστές της και μη, θα ήθελαν πολύ να την απολαύσουν σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για αντρικό περιοδικό.




Όμως φαίνεται ότι η ίδια έχει διαφορετική γνώμη καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, απάντησε με ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι, σε πρόταση μηνιαίου περιοδικού για γυμνή φωτογράφηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το ποσό που της προσφέρθηκε ήταν 15.000 ευρώ, όμως η εκρηκτική Έλενα επέμεινε στην αρνητική απάντησή της.

"Δεν περιμέναμε την απάντησή της Ελένης. Θέλαμε να βγάλουμε την αισθησιακή πλευρά ενός κοριτσιού που είναι πόθος πολλών αρσενικών. Την εκτιμούμε ιδιαίτερα, άλλωστε είναι από τις ωραιότερες κοπέλες στην Ελλάδα", τόνισε άτομο της παραγωγής.

Η ίδια, από την άλλη, σέβεται την οικογένεια της και πιστεύει ότι κάτι τέτοιο μόνο κακό θα μπορούσε να κάνει στην καριέρα της!

Η τραγουδίστρια αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στο “ANODOS”, με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Ηλία Βρεττό και τον Κώστα Μαρτάκη, ενώ συμμετέχει και στο τηλεοπτικό show του Mega “Just the 2 of us”, με παρτενέρ τον Παναγιώτη Πετράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου