Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Μοράτι: "Δεν βλέπω βελτίωση με τον Μπενίτεθ"

Γιατί,είδε 10 χρόνια η Liverpool???
Σε γυάλα ζούσες ρε Moράτι???



H ήττα από τη Μίλαν στο ντέρμπι της πόλης πείραξε αρκετά τον Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, εξέφρασε για άλλη μία φορά τον προβληματισμό του για την εικόνα των πρωταθλητών Ιταλίας και Ευρώπης.
“Είπα και την Κυριακή ότι δεν ήταν καλό παιχνίδι, αλλά όχι μόνο γιατί δεν κερδίσαμε εμείς, αλλά γιατί απλά δεν ήταν όμορφο ντέρμπι. Καμία από τι; δύο ομάδες δεν μπόρεσε να παρουσιάσει τον καλύτερο της εαυτό. Είχαμε την ευκαιρία γιατί ήμασταν με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο. Τέλος πάντων, σαν κατάσταση δεν είναι φοβερή, ακόμα και αν είναι εμφανές πως δεν σε εμπνέει, γιατί το ντέρμπι είναι ντέρμπι και κατά τη γνώμη μου πρέπει να το αντιμετωπίζεις με διαφορετική νοοτροπία”, δήλωσε ο Μοράτι.

Οι “νερατζούρι” βρίσκονται πλέον στο -6 από τη συμπολίτισσα και στο στρατόπεδο της ομάδας αναζητούν λύσεις για τη συνέχεια. Όταν μάλιστα ο Μοράτι ρωτήθηκε για την εικόνα των πρωταθλητών με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο τους είπε: “Έχω την εντύπωση ότι δεν βελτιωνόμαστε. Αλλά είναι στιγμές στις οποίες δεν μπορείς να βγεις από τα προβλήματα σου, μιλώντας για τραυματισμούς και άλλα πράγματα. Αν θέλουμε να αρχίσουμε να ξεφύγουμε από το πρόβλημα, το οποίο είναι επίσης και ψυχολογικό, ίσως η ομάδα θα πρέπει να μάθει να εκφράζεται καλύτερα. Άπαντες πρέπει να βάλουν το κεφάλι κάτω γιατί υπάρχει μία ομάδα. Δεν πρέπει να περιμένουμε ως τον Ιανουάριο (σ.σ για να κάνουμε μεταγραφές)”.

Για το τέλος ο Ιταλός μεγιστάνας άφησε την επίσημη στήριξή του στο πρόσωπο του Ράφα Μπενίτεθ, τον οποίο δικαιολόγησε εν μέρει για την κακή πορεία της ομάδας. Όταν μάλιστα τον ρώτησαν αν θα πάρει έναν εκ των Σπαλέτι ή Λεονάρντο είπε: “Θα πρέπει να αστειεύεστε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου