Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Άννούλα Φλωρινιώτη: χωρισμός express από τον Βασίλη Λίγκα 20/11/19.00

Όλα έγιναν σαν αστραπή! Ο επιχειρηματίας Βασίλης Λίγκας και η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Αννούλα ερωτεύτηκαν σφόδρα, παντρεύτηκαν και χώρισαν χωρίς να δημοσιοποιηθεί το άδοξο τέλος αυτής της σχέσης- express, από την οποία έχουν αποκτήσει μια χαριτωμένη κορούλα.
Είναι αλήθεια ότι ο Βασίλης Λίγκας -στο παρελθόν ήταν παράγοντας σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες και το όνομα του είχε απασχολήσει την αθλητική Δικαιοσύνη-απέφευγε συστηματικά τη δημοσιότητα, με αποτέλεσμα να μην τον έχουμε δει ούτε σε μία φωτογραφία.

Ο  κ. Λίγκας έσπασε τη σιωπή του και εξήγησε στην «Espresso» τον λόγο του διαζυγίου του με την Αννούλα Φλωρινιώτη: «Ο λόγος που χωρίσαμε είναι ασυμφωνία χαρακτήρων. Όμως θα πρέπει να πω ότι από την πλευρά της Άννας έπαιξε μεγάλο ρόλο στον χωρισμό μας η περιπέτεια που είχα με την αθλητική Δικαιοσύνη. Οι κατηγορίες που υπήρχαν εις βάρος μου καταρρίφθηκαν σε τρεις μήνες και αθωώθηκα πανηγυρικά.

Σήμερα με την πρώην σύζυγο μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις, αφού μας ενώνει η πολυαγαπημένη μας κόρη, η Αντζελίνα».

Ο Βασίλης Λίγκας ασχολείται με εκδόσεις, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχει δημιουργήσει με τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Χελάκη εταιρεία που φτιάχνει αθλητικά και casual ρούχα. «Αν και δεν αποχωρίζομαι ποτέ τον χώρο του βιβλίου, θα πρέπει να πω ότι και ο αθλητισμός ήταν πάντα στις μεγάλες αγάπες μου. Τα τελευταία χρόνια είμαι δοσμένος στην εταιρεία που έχουμε στον χώρο της αθλητικής ένδυσης, φροντίζοντας την ενδυματολογική εμφάνιση περίπου τριακοσίων αθλητικών ομάδων» τονίζει.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου