Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή ΠΑΟΚ στη ΝOVA

Με επίσημο έγγραφό του προς τη διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για μεροληπτικό ρεπορτάζ υπέρ της ΑΕΚ στο ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα, το οποό προβλήθηκε τη Δευτέρα και ζητά από το κανάλι να επανορθώσει.



Το μεσημέρι της Τρίτης (16/11) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε έγγραφο στην διοίκηση της NOVA με το οποίο διαμαρτύρεται για ρεπορτάζ του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή "Total Super League" το βράδυ της Δευτέρας (15/11) και χαρακτηρίζεται μεροληπτικό υπέρ της Ένωσης.

Στην επιστολή της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ γίνεται λόγος για το γεγονός ότι το ρεπορτάζ επιμελήθηκε μόνο ο ρεπόρτερ ΑΕΚ του καναλιού, προβάλλοντας, ουσιαστικά, τις θέσεις της επίσημης ΑΕΚ, την ίδια ώρα που κάποιες άλλες φάσεις του αγώνα μένουν εντελώς ασχολίαστες.



Συγκεκριμένα, στο έγγραφό της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει ως χαρακτηριστικά παραδείγματα το σχόλιο στην φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ, όπου ο δημοσιογράφος που επιμελήθηκε το ρεπορτάζ μιλάει για χέρι του Βιεϊρίνια στο κοντρόλ της μπάλας πριν ο Πορτογάλος δώσει την πάσα στον Φωτάκη.



Και ακόμη, για το σχόλιο ότι αν δεν αποβαλλόταν ο Μανωλάς το ματς θα έληγε ισόπαλο. Αντίθετα, στο εν λόγω ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος που το επιμελήθηκε δεν παίρνει θέση για το χτύπημα του Τζιμπούρ πάνω στον Γκαρσία και την φάση της ανατροπής του Βιεϊρίνια από τον Λαγό.



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την επιστολή της ζητά από το συνδρομητικό κανάλι να επανορθώσει με ρεπορτάζ που θα προβληθεί στην ίδια εκπομπή (Total Super League) όταν αυτή ξαναπροβληθεί (την ερχόμενη Κυριακή 21/9).

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου