Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο έρωτας δεν θέλει λεφτά»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για τον έρωτα, την οικονομική κρίση και τη νέα του παράσταση στο περιοδικό «Down Town», πάντα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.
Για το κοινό:
«Άμα έχεις σεβαστεί το κοινό και δεν το ξεσκίζεις, σε προσέχει κι αυτό. Φέτος εγώ πρόσεξα και το ακριβότερο εισιτήριο είναι στα 25 ευρώ, με εναλλακτική να μπει και το πιτσιρίκι με 5 ευρώ. Και ο κόσμος είναι έξω, έτσι; Κοίτα γύρω σου. Ο κόσμος δεν μένει σπίτι και οι σοφοί καταστηματάρχες ρίχνουν τις τιμές. Δύο φαγάδικα που πήγαινα και ήταν έτσι και έτσι, με το που έριξαν τις τιμές, φούλαραν».
Για τον έρωτα στον καιρό της... κρίσης:

«Ναι, η κρίση. Στην κρίση, στη φτώχεια όμως ο Έλληνας διασκεδάζει καλύτερα, τραγουδάει καλύτερα, γα…ει καλύτερα. Και εγώ κάνω τραγούδια για τον έρωτα. Και ο έρωτας δεν θέλει λεφτά – αν και αυτό πήγαν να μας το ξευτελίσουν και να μας πείσουν πως αγοράζεται. Τι θέλει ο έρωτας; Χαμηλό φωτισμό, μια μελωδία, δύο ποτά και ένα ντεκολτέ αφημένο, παραδομένο».


Kαι μια αλήθεια:


«Χθες στην πρόβα τα έμπηξα πολλές φορές. Μου ’ρθε αυτή η αλμύρα, ξέρεις, εδώ στη μύτη και σκέφτηκα ότι αυτό, αν μου συμβαίνει στις παραστάσεις, θα το αφήνω να γίνει. Ας γίνει. Ας κλάψω...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου