Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Η Google θα παρουσιάσει το δικό της netbook με λειτουργικό Chrome OS στις 7 Δεκεμβρη


Oι φήμες των τελευταίων ωρών που ήθελαν την Google να παρουσιάζει δικό της netbook με λειτουργικό Chrome OS φαίνεται να επαληθεύονται αφού...
πριν λίγο η Google ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις σε μέσα ενημέρωσης στο Σαν Φρανσίσκο σχετικά με την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 7 Δεκεμβρίου, την επόμενη Τρίτη.



Είχαν προηγηθεί πληροφορίες από τις αρχές Οκτωβρίου, οι οποίες τοποθετούσαν την παρουσίαση του Chrome OS στο τέλος του 2010.

Πληροφορίες (ή εικασίες) αναφέρουν πως μαζί με το νέο λειτουργικό σύστημα θα παρουσιαστεί και το Chrome Web/App Store κάτι το οποίο συνδυάζεται με την κυκλοφορία του Chrome 8, μόλις χθες. O Chrome 8 είναι η πρώτη έκδοση του browser της Google που θα υποστηρίζει το online κατάστημα εφαρμογών που προετοιμάζει η εταιρεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το netbook θα έχει επεξεργαστή Atom, θα κατασκευάζεται από την ταϊβανέζικη ODM Inventec ενώ η κυκλοφορία του θα περιορίζεται σε 65.000-75.000 μόνο κομμάτια, δηλαδή θα διατεθεί στους εργαζόμενους της Google και σε επιλεγμένο κύκλο χρηστών. Αυτό σημαίνει πως ναι μεν θα παρουσιαστεί εντός του 2010, όμως η μαζική διάθεση του Chrome OS θα γίνει μέσα στο 2011.

adsl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου