Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η κόντρα της Γκολεμά με τη Μελέτη αγρίεψε

Τι κι αν είναι Κυριακή, η Μελέτη ποτέ δεν ηρεμεί! Η διάσημη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την απάντηση της Ντέπυς Γκολεμά στη σημερινή της στήλη «Μέχρι Κεραίας»:

«Τώρα, να ανοίξω κουβέντα με τη Μελέτη κάνει; Τι να της πω, δηλαδή; Ότι όταν εγώ δούλευα με τον Φρέντυ Γερμανό στην ΕΡΤ, αυτή δεν ήταν ούτε στα σχέδια του μπαμπά της; Της το λέω όμως για να κόψει τις...» έγραψε χαρακτηριστικά η καταξιωμένη τηλεκριτικός.

Αφορμή για το παραπάνω σχόλιο είχε σταθεί η έντονη αντίδραση της Ελεονώρας όταν η Ντέπυ Γκολεμά είχε αναφέρει στο «People» πως η πρώτη δεν είχε δουλέψει ποτέ πίσω από τις κάμερες και πώς «έχει πάθει πλάκα με την αναγνωρισιμότητα».

«Είναι δυνατόν μια κριτικός να μη γνωρίζει το βιογραφικό αυτών που κρίνει;" είχε αναφέρει πριν δυο εβδομάδες η Ελεονώρα. "Πείτε στην κυρία ότι πριν αρχίσω να σερβίρω καφέδες, εργαζόμουν 4 χρόνια στο Alter ως δημοσιογράφος στο εξωτερικό δελτίο και στο ελεύθερο ρεπορτάζ... Ουφ, πάει και το μαναφούκι της ημέρας...».

Αυτή τη φορά όμως η απάντηση της 32χρονης παρουσιάστριας ήταν ακόμα πιο σκληρή και δόθηκε μέσα από το twitter: «Έτσουξε κυρία Γκολεμά;;;; Έτσουξεεεεεεεε;;;;;;;;; Είπατε να κόψω τις μαλακίεεεεεσσσς;;;; Ούτε καν τις άρχισα κυρία Γκολεμά! Ούτε καν τις άρχισα! Γιατί για να κρίνεις πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και την κριτική κυρά Γκολεμά!!!!».

ΠΗΓΗ: Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου