Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ενα ΔΝΤ για την Κάρι Μπράντσο

Διαλέγεις:Ή χρωστάς σε όλο τον κόσμο ή ζεις απλά και λιτά...-για τις wannabe Κάρι... -

Αν η Κάρι Μπράντσο ήταν αληθινή, τότε σήμερα η ηρωίδα του Sex and the city θα χρωστούσε στην εφορία 3 δισ. δολάρια σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχει κάνει το γυναικείo μπλογκ frenemy.com..
..

Οι δημιουργοί του μπλογκ υπολόγισαν τα εισοδήματα της ηρωίδας και τα έξοδα που κάνει σε ρούχα, παπούτσια και ταξίδια για να έχει τον λαμπερό τρόπο ζωής που επέλεξε. Οπως αναφέρεται λοιπόν στο μπλογκ:

«Πρέπει να είσαι πολύ σικ, Κάρι. Δεν ξενυχτάς μέχρι αργά το βράδυ διαβάζοντας Ginsburg όπως κάνουν πολλοί με πτυχία δημοσιογραφίας, αλλά γράφεις μίζερα και επιθετικά για τους πρώην σου οπότε είσαι συγγραφέας σαν τον οποιονδήποτε. Μένεις όμως στο Μανχάταν (μια πόλη που κυριολεκτικά σου τρώει τα λεφτά από το χέρι) και γράφεις μόνο μια απλή στήλη για τις πρώτες τρεις σεζόν της σειράς… Θα έλεγα ότι ένας καλός μισθός για μια στήλη είναι 200 δολάρια σήμερα, αλλά ας πούμε ότι ήταν καλύτερα το 1998 και έπρεπε να παίρνει γύρω στα 500 δολάρια γι’ αυτό».

«Ζεις σε μια αριστοκρατική γκαρσονιέρα που δεν είναι καν στούντιο, πράγμα που είναι παρανοϊκό… Ένα διαμέρισμα αυτού του μεγέθους σήμερα κοστίζει γύρω στα 2.400 το μήνα. Αλλά τα πράγματα ήταν καλύτερα παλιότερα, έτσι θα έλεγα ότι το σπίτι της κοστίζει γύρω στα 1.800.»

Και όσον αφορά τα ταξί, τα γεύματα με τις φίλες της και φυσικά τα ρούχα:

«Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον εαυτό μου ούτε καν να ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ από μακριά τα μισά από τα καταστήματα που πας. Όλα έχουν άσπρους τοίχους και μουσική που ακούς στο Cheescake Factory, και ακόμη και τα μπρελόκ κοστίζουν 400 δολάρια. Και καμιά φορά το παραξηλώνεις με αυτά που φοράς, Bradshaw. Μα, ένα φόρεμα φτιαγμένο από εφημερίδες;»

Σίγουρα με 1800 ευρώ ενοίκιο, 1600 που κοστίζει ένα απλό ζευγάρι από τα παπούτσια της Κάρι , άλλα 5000 για τις πανάκριβες τουαλέτες και τα φορέματα που φορά, υπολογίζουμε οτι τα έξοδά της τον μήνα ξεπερνούσαν τις 10.000 δολάρια. Αν υπολογίσεις οτι τα έσοδά της δεν πρέπει να ήταν πάνω από 2000 τότε χρέωνε πιστωτικές κάρτες, δανειζόταν από φίλους και προφανώς χρωστούσε πολλά σε πολλούς.

real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου