Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Το προφίλ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Κόντρα στην Τότεναμ, την Ρούμπιν Καζάν και την Σάμροκ Ρόβερς ο “δικέφαλος” θα δώσει την “μάχη” του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.



ΤΟΤΕΝΑΜ


 
Το μεγαθήριο του ομίλου. Οι “πετεινοί” διαθέτουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης και είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Διαθέτουν ουσιαστικά το ίδιο ρόστερ με πέρυσι με την σημαντική προσθήκη του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος θα πλαισιώσει του Ντεφοέ, Μόντριτς, Φαν Ντερ Φααρτ και τους υπόλοιπους αστέρες της ομάδας του Χάρι Ρέντναπ.
Στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ καθάρισε από το πρώτο ματς την Χαρτ, επικρατώντας με 5-0 στην Σκωτία, ενώ στο Λονδίνο έμεινε στο 0-0. Για το πρωτάθλημα έχει δώσει ένα ματς, στο οποίο ηττήθηκε με 3-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ.


 

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ


 
Γνώριμη στο ελληνικό κοινό από τις περσινές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (0-0,0-0). Πρωταθλήτρια Ρωσίας το 2008 και το 2009, ενώ πέρυσι τερμάτισε 3η πίσω από Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League απέκλεισε τη Ντιναμό Κιέβου με δύο νίκες (2-0 στην Ουκρανία και 2-1 στο Καζάν), αλλά στα play offs δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λιόν γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 στο «Ζερλάν» και 1-1 στη ρεβάνς.
Ενισχύθηκε σημαντικά στη επίθεση με την απόκτηση του Νέλσον Βαλντές από την Έρκουλες.
 

 

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ


 
Η πρωταθλήτρια και πιο πετυχημένη ομάδα στην Ιρλανδία, αλλά και η ομάδα με την χαμηλότερη βαθμολογία στην διοργάνωση. Στη συγκεκριμένη φάση του Europa League έφτασε αποκλείοντας την Παρτιζάν, με την οποία ήρθε 1-1 εντός, αλλά και εκτός, αλλά στην παράταση μέσα στη Σερβία επικράτησε έφτασε στο 2-1 και την πρόκριση.
 
Βαρύ πυροβολικό της είναι ο Σκωτσέζος Γκάρι Τουίγκ, ο οποίος μετράει 48 τέρματα σε 67 αγώνες από το 2009 έως και σήμερα, ενώ το γήπεδο της έχει χωρητικότητας μόλις 6.000 θεατών.


NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου