Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Τα 10 καλύτερα γυμνά του Vanity Fair!

Είναι τα 10 καλύτερα γυμνά που έχουν γίνει ποτέ για το Vanity Fair. Είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός του καλού φόντου, της προσωπικότητας του που φωτογραφήθηκε και του φωτογράφου-καλλιτέχνη που τα «έδωσε όλα». Τα λόγια είναι περιττά.


Φορώντας μόνο μια μάσκα ύπνου και ένα βραχιόλι φωτογραφήθηκε η Gisele, λίγο μετά τον αρραβώνα της με τον Tom Brady. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Απλά τέλεια.  Η φωτογραφία που βλέπετε είναι πριν από τρία χρόνια.



Κατάξανθη, πάνω σε έναν καναπέ, με ζαρτιέρες και… γούνα είχε φωτογραφηθεί η Kate Winslet. Πιο αδύνατη και πιο σέξι από ποτέ.

 

Για την Nicole Kidman, εν έτει 1995, το σκηνικό ήταν πιο ρομαντικό. Μέσα σε μια μπανιέρα και τις φωτογραφίες γεμάτες φουσκάλες, η διάσημη ηθοποιός πόζαρε στην κάμερα του περιοδικού,  χωρίς φόβο, αλλά σίγουρα με πάθος.



Γεμάτη τατουάζ (που τα είδαμε χάρη στην… στάση της μέσα στο νερό), και με φονικό βλέμμα, η Angelina Jolie χρησιμοποίησε επίσης μπανιέρα για την φωτογράφιση που έκανε για το ίδιο έντυπο το 1999.   



Οι σπουδές της στο Harvard σίγουρα δεν είχαν καμία σχέση με αυτήν την φωτό. Με ένα «τύπου» πανωφόρι ή σεντόνι, ή όπως το πάρει κανείς, η Νatalie Portman πόζαρε ολόγυμνη για το Vanity Fair. Η φωτογράφηση έγινε το 2005.  
Εντυπωσιακή, αλλά με εσώρουχο τελικά φωτογραφήθηκε η Jennifer Aniston, λίγο μετά το τέλος του γάμου της με τον Brad Pitt.
 

Συνδυασμό από γρασίδι και ροζ σεντόνι επέλεξε η Catherine Zeta Jones για την φωτογράφιση που έκανε πριν από δέκα χρόνια.   


Αύγουστος 1994. Ακρως καλοκαιρινό και θαλασσινό το σκηνικό για την Cindy Crawford που στηρίζεται σε ένα τεράστιο κοχύλι.


Η Demi Moore έκανε ό,τι πιο πρωτοποριακό μπορούσε για την εποχή της, το 1992. Αφησε να ζωγραφίσουν πάνω της ένα ανδρικό κοστούμι και φόρεσε μόνον ένα μικροσκοπικό εσώρουχο.


Μυστηριώδης, τέλος, με φτερά παγωνιού και κεριά ήταν η Julianne Moore. Διαφορετική από τις άλλες αλλά εξίσου εντυπωσιακή. Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας.
Το διαβάσαμε στο Star.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου