Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Σοκάρει η ερωτικά διεστραμμένη δράση του εκπαιδευτικού

Σοκ προκαλεί η ερωτικά διεστραμμένη δράση του 52χρονου καθηγητή μαθηματικών, ο οποίος κατηγορείται ότι ικανοποιούσε τις άρρωστες σεξουαλικές ορέξεις του «νοικιάζοντας» ανήλικα αγόρια.


Από τις πληροφορίες της zougla.gr προκύπτει ότι ο φιλήσυχος καθηγητής Μαθηματικών που δίδασκε στο 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών, μεταμορφωνόταν τα βράδια σε σεξομανές, φιλήδονο, τέρας που ασελγούσε στα άγουρα κορμιά αμούστακων αγοριών.

Οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν ότι ο 17χρονος που κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, δεν είναι το μόνο αγόρι που «είχε περάσει» από το κρεβάτι του καθηγητή.

Είχαν προηγηθεί αρκετά ακόμα ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο μερικά από αυτά να υπήρξαν και μαθητές του 52χρονου άνδρα.

Ήδη έχει εντοπισθεί ένα ακόμα αγόρι, φίλος του καταγγέλλοντα, ο οποίος υπήρξε επίσης ερωτικός παρτενέρ του κατηγορούμενου, εισπράττοντας το ποσό των 30 με 40 ευρώ για κάθε ερωτική συνεύρεση.

Καταθέτοντας ο 17χρονος φέρεται να υποστήριξε στους άνδρες της αστυνομίας ότι γνώριζε τον καθηγητή από τις αρχές Νοεμβρίου, ωστόσο οι Αρχές έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι γνωρίζονταν από πιο παλιά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 52χρονου ξεκίνησε μετά την προσαγωγή του 17χρονου στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου. Ο νεαρός είχε προσαχθεί στο τμήμα διότι σε έρευνα που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Μετά την προσαγωγή του δεν άργησε να «σπάσει» και να αρχίζει να καταμαρτυρά τις ερωτικές περιπτύξεις με τον μαθηματικό.

Η αντίδραση των αστυνομικών του τμήματος Χαλανδρίου ήταν άμεση, καθώς σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον καθηγητή.

Αρχικά ο 52χρονος άνδρας αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία, αλλά στη συνέχεια «έσπασε» και ομολόγησε. Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές «πηγές», δεν έχει οικογένεια και ζει μόνος του.


Οι Αρχές, έκαναν έρευνα στα σπίτια των δύο συλληφθέντων. Στην οικία του ανηλίκου εντοπίστηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στο διαμέρισμα του 52χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό πορνογραφίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και ποσότητα χασίς.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου