Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η Δ. Ματσούκα ποζάρει γυμνή για το Naked City!

Κατά καιρούς στην εφημερίδα LIFO μπορούμε να απολαμβάνουμε πολλούς ανθρώπους, είτε ανήκουν στην εγχώρια showbiz είτε όχι, να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό και να απαθανατίζονται γυμνοί για τη στήλη ''Naked City''! 



Αυτή τη φορά όμως, για τη στήλη αυτή φωτογραφήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα απαθανατίσαμε σε μία από τις σπάνιες εξόδους της, φωτογραφήθηκε στο Παγκράτι, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και δήλωσε για την Αθήνα χαρακτηριστικά: «Η Αθήνα μου αρέσει γιατί εδώ μένουν οι άνθρωποι που αγαπώ».






Στο παρελθόν έχουμε απολαύσει σε χαλαρές και γυμνές πόζες τους Μαρία Κορινθίου, Δημήτρη Βλάχο, Πηνελόπη ΑναστασοπούλουΝάντια Μπουλέ, Φώτη Σεργουλόπουλο, Μαίρη Συνατσάκη και πολλούς άλλους.
αποδεικνύει. 


Κορινθίου «Στην Αθήνα μού αρέσουν οι βόλτες στην Πλάκα και στην Ηρώδου Αττικού, ιδιαίτερα το βράδυ, που είναι φωτισμένη η Ακρόπολη».


Δημήτρης Βλάχος: «Στην Αθήνα μού αρέσει ότι ενώ είναι πυκνοκατοικημένη, υπάρχουν χώροι όπως το Ολυμπιακό Στάδιο, ο Άγιος Κοσμάς και η παραλία, όπου μπορείς να αθληθείς και να περάσεις όμορφα».


Λυδία Παπαϊωάννου: «Αυτό που αγαπάω στην Αθήνα είναι τυχαία σημεία της πόλης στα οποία έχουν συμβεί σημαντικά πράγματα για μένα και από τότε, όποτε περνάω, συγκινούμαι. Ένα ξεχαρβαλωμένο πασσαλάκι έξω από το Yoga Bala όπου καθόμουν όταν με χτύπησε ο έρωτας κατακούτελα, το δρομάκι που έμενα στην Πλάκα γιατί έχουμε γελάσει με τους φίλους μου τόσο που σχεδόν τα κάναμε πάνω μας, ένα παρκάκι στα Βριλήσσια όπου με φίλησαν για πρώτη φορά...».


Καρμίχος «Στην Αθήνα μού αρέσει η Βαρβάκειος Αγορά, όπου μπορείς να ψωνίσεις παντός είδους τρόφιμα και να συναντήσεις μερικούς από τους λίγους εναπομείναντες αυθεντικούς Έλληνες βιοπαλαιστές».


Μπουλέ «Στην Αθήνα μου αρέσει η ευκολία που παρέχει το μετρό για γρήγορη μετακίνηση στο κέντρο και τα όλο και περισσότερα μουσικά φεστιβάλ για όλα τα γούστα».



Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η Αθήνα μ’ αρέσει γιατί μ’ έχει μάθει να ζω μέσα απ’ τις αντιθέσεις κι έτσι να ισορροπώ. Πίσω απ’ όλα τα γκρι έχει πάντα τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Πάνω απ’ όλη τη μιζέρια, την γκρίνια και τη μετριότητα έχει πάντα την Ακρόπολη. Δίπλα απ’ το κλουβί μου έχει πάντα τον Λυκαβηττό και τον οικισμό Παπανδρέου. Και γύρω γύρω θάλασσα».




Εκτός από την Μαίρη Συνατσάκη, μερικοί ακόμα από τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού στερεώματος που φωτογραφήθηκαν για τον ίδιο λόγο και μίλησαν για όσα τους αρέσουν στην Αθήνα είναι η Μαρία Τσουρή και ο Μέμος Μπεγνής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες θα εκτεθούν στο Μουσείο Μπενάκη για να πωληθούν, ώστε τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτός ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που οι συγκεκριμένοι celebrities αποφάσισαν να ποζάρουν με ένα διαφορετικό... τρόπο.


Δήμος Ανασταδιάδης - τραγουδιστής
''Αυτό που μου αρέσει στην Αθήνα είναι ότι παρόλο το γκρίζο της και τους έντονους ρυθμούς της, παραμένει μια πανέμορφη πόλη, γεμάτη εκπλήξεις κι αναπάντεχες συναντήσεις''.



Mαρία Τσουρή - πολίστρια

''Στην Αθήνα μ’ αρέσει η αύρα της πόλης που ήταν λίκνο πολιτισμού, αφού εκεί μεγαλούργησαν οι αρχαίοι σε τέχνες και επιστήμες, κάτι που το νιώθεις σε πολλά σημεία στο κέντρο. Επίσης, μου αρέσει πολύ η παραλιακή γραμμή από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο και αναρωτιέμαι συχνά πόσο ωραία θα ήταν όλη αυτή η περιοχή πολλά χρόνια πριν''.



Καλλιρρόη Μυριαγκού - ηθοποιός (γνωστή ως Ματίνα Μανταρινάκη)

''Στην Αθήνα μού αρέσουν οι νύχτες, που βλέπω τα όνειρα της πόλης να περνούν...''.



Mέμος Μπεγνής - ηθοποιός

''Είναι πολλά που μου αρέσουν και πολλά που απεχθάνομαι στην Αθήνα. Θα προτιμούσα να ζω στην Αθήνα του ’20, με τα απίστευτα αρχοντικά, αλλά και στη σημερινή, όταν έχει αδειάσει από τα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια των διακοπών, τον Δεκαπενταύγουστο. Θεωρώ ασύγκριτης ομορφιάς την Πλάκα, απίστευτης αρχοντιάς τη Δ. Αρεοπαγίτου και συγκλονιστικής αισθητικής το Ζάππειο''.



Γιώργος Νανούρης - ηθοποιός και σκηνοθέτης

''Στην Αθήνα μού αρέσει που είναι τόσο μικρή, ώστε να συναντώ φίλους στον δρόμο, αλλά και τόσο μεγάλη, ώστε να εξαφανίζομαι όταν το θελήσω''.



Πηγή φωτο: Lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου