Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ανατριχιαστική μαρτυρία για την δολοφονία Κένεντι - Video !

Μια συγκλονιστική φωτογραφία από την δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου JFK, που δείχνει την Τζάκι Κένεντι σκαρφαλωμένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, την ώρα που ένας άνδρας προσπαθεί να ανέβει στο όχημα, αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο. Η είναι το πιο διάσημο καρέ που έχει καταγράψει ο φακός… την στιγμή που ο δολοφόνος με μια σφαίρα, κόβει ακαριαία το νήμα της ζωής του Τζόν Κένεντι.



Μέτα από 49 ολόκληρα χρόνια, ο άνθρωπος που προσπαθεί να ανέβει στην προεδρική λιμουζίνα δευτερόλεπτα μετά την εκτέλεση του JFK, «ζωντανεύει» την φωτογραφία και περιγράφει λεπτό  προς λεπτό τα δραματικά γεγονότα. Πρόκειται για τον πρώην μυστικό πράκτορα Κλιντ Χιλ, στον οποίο είχε ανατεθεί να προσέχει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Ο 80χρονος άνδρας αποφάσισε να αποτυπώσει σε ένα βιβλίο τα όσα έζησε δίπλα στην Τζάκι.

Ανάμεσα σε αυτά και η στιγμή της δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου. Η περιγραφή του είναι ανατριχιαστική όταν φθάνει στη στιγμή του πυροβολισμού και την αντίδραση της Τζάκι… «Τα μάτια της ήταν γεμάτα τρόμο. Έψαχνε για κάτι. Έψαχνε για ένα κομμάτι από το κρανίο του προέδρου», γράφει ο Χιλ στο βιβλίο «Mrs Kennedy and Me».

«Όταν άκουσα τον πρώτο πυροβολισμό «έπρεπε να μπω ανάμεσα στον πρόεδρο και τις σφαίρες. Τίποτα άλλο δεν είχε σημασία», αναφέρει ο συγγραφέας. Ωστόσο πριν ο πράκτορας προλάβει να αντιδράσει, ο δράστης πυροβόλησε άλλες δύο φορές τον Αμερικανό Πρόεδρο. Ρεαλιστικά και χωρίς να λυπάται τα λόγια του ο Χιλ θυμάται: «Ακούστηκε σαν να έσκαγε ένα πεπόνι στο τσιμέντο…».

Ο άνδρας ασφαλείας τράβηξε την Τζάκι στη θέση της και εκείνη την ώρα το άψυχο σώμα του Τζόν Κένεντι, έπεσε στην αγκαλιά της, ενώ τα μάτια του άνοιξαν. «Τζακ Τζακ, τι σου έκαναν», άρχισε τότε να ουρλιάζει η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Δείτε το βίντεο


 


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου