Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Νέος καβγάς Γεωργιάδη - Μανώλη με πολλά γαλλικά!

Και νέος απίστευτος καυγάς μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Γιάννη Μανώλη εξελίχθηκε στο twitter.

Σε… συνέχεια του προηγούμενου τρικούβερτου καυγά​, ο Γιάννης Μανώλης έγραψε χαρακτηριστικά: «Γ*μ* την τηλεοπτική σας δημοκρατία! Τρείς κυβερνητικούς, άντε και το ΣΥΡΙΖΑ για ξεκάρφωμα!».
Ο Άδωνις σε πιο ήρεμους τόνους αλλά με αιχμές απάντησε: «Ώπα και “Γαλλικά" ο Γιάννης... πες μας τώρα γιατί τα βρήκε ο αρχηγός σου με την GS και άσε τα υπόλοιπα!...».

«Όταν απαντήσεις αν θα ψηφίσεις Ναί στην παραπομπή Βενιζέλου για την λίστα Λαγκάρντ. Τότε θα απαντήσω!» αποκρίθηκε ο Γιάννης Μανώλης και συμπλήρωσε λίγη ώρα μετά: «Αν δεν υπερασπιστείς εσύ την τηλεπ/κή δημοκρατία θα πέσει φωτιά να σε κάψει! Τι διάολο, από το πρωί ως τα μεσάνυχτα στα παράθυρα».

Εκεί «παρενέβη» ο Σεραφείμ Κοτρώτσος για να σημειώσει ότι το ματς συνεχίζεται: «Είστε εξαιρετικό τηλεοπτικό δίδυμο. Αν και, χθες, Γιάννη, σου ξέφυγε λίγο. Σου πήρε πόντους. Χαχα».

Άλλο που δεν ήθελε ο Άδωνις… για να πετάξει την σπόντα του: «Tον έγδαρα παραδέξου το...χαχα. Καλημερα».

Η απάντηση του κ. Μανώλη; Κάλεσε τον Άδωνι να… ξεκαβαλικέψει: «Τι αλαζονεία Θεέ μου! Εδώ πίστεψες ότι είσαι θεός επειδή στο είπε ο Βενιζέλος! Πολύ μεγάλη ιδέα έχεις, ξεκαβαλίκεψε»!
«Γ*μ* την τηλεοπτική σας δημοκρατία»! – «Άσε τα Γαλλικά. Σε έγδαρα»!
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου