Κυριακή 21 Απριλίου 2013

“Αφεντικό” ενόψει πλέι οφ – Κατσουράνης και... +4!


Σε μία πρόβα για τους αγώνες των πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, κάτι που τον βάζει με τέσσερις βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα, δύο περισσότερους από τον δεύτερο Αστέρα. Εξαιρετικός ο Κώστας Κατσουράνης, που έφτιαξε το πρώτο τέρμα και πέτυχε υπέροχο δεύτερο.
Ο ΠΑΟΚ θυμήθηκε το καλό του πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως με την σημαντική συνεισφορά του Κώστα Κατσουράνη και νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Ο "δικέφαλος του Βορρά" θα μπει στα πλέι οφ ως πρώτος στην ειδική βαθμολογία και με 4 πόντους, ενώ η ομάδα της Ηπείρου θα ξεκινήσει στο μίνι πρωτάθλημα χωρίς βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να προσεγγίσει την περιοχή του Φεγκρούς, είτε λόγω λαθών έξω απ' την περιοχή, είτε επειδή ο ΠΑΣ αμυνόταν πολύ καλά. Το ημίχρονο κύλησε σε μέτρια επίπεδα και για τις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους όμως να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 31, όταν ο Ίλιτς πήρε την μπάλα από τραγικό λάθος του Κωνσταντινίδη και από αριστερά τη γύρισε στον Λίλα που ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι... κατάφερε και σούταρε άουτ

Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν, με τον Κατσουράνη να πρωταγωνιστεί στη νίκη του ΠΑΟΚ, μετά την κίνηση του Δώνη να τον βάλει πιο ψηλά, προς την εστία των φιλοξενούμενων. Ο έμπειρος μέσος σέρβιρε στο 68' το 1-0 στον Γεωργιάδη, ενώ στο 80' μετά από ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το 2-0.
ΠΑΟΚ (Δώνης):  Γλύκος, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Κουμαλό, Κατσουράνης, Κάτσε, Λάζαρ (65' Γεωργιάδης), Καμαρά, Φωτάκης, Λόρενς (46' Ιντζίδης), Σαλπιγγίδης (77' Κίτσιου)
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος (78' Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (85' Βίλα), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Τσουκαλάς (85' Κειτά), Κολοβέτσιος, Κοροβέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου