Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

«Η Μερκούρη ήταν ατάλαντη, εκτός από όταν έπαιζε τον εαυτό της στη Στέλλα», δηλώνει δημοσιογράφος [βίντεο]



Εξαιρετικά σκληρή στην κριτική της απέναντι στη Μελίνα Μερκούρη ήταν η Ροζίτα Σώκου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Θεός φυλάξει, η Μελίνα φίλη μου; Εγώ ατάλαντο άνθρωπο; Eκτός από όταν έπαιζε τον εαυτό της στη Στέλλα. Τίποτα άλλο δεν μπορούσε να κάνει. Την έχω δει σε μονολόγους να γελάνε και οι κότες! Θυμάμαι μια φορά που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες μια φωτογραφία της Τζάκι Κένεντι, έξι μήνες μετά τον θάνατο του JFK, που είχε πάει στην Ισπανία και είχε χορέψει ένα ισπανικό χορό. Και λέει η Μελίνα, 'τι ηλίθια γυναίκα. Να έχεις την τύχη να σου σκοτώσουν τον άντρα σου και αντί να βάλεις τα πέπλα και τις μαύρες τις πλερέζες και να βγαίνεις στην τηλεόραση ζητώντας δικαιοσύνη, για να γίνεις εσύ σταρ, κάθεται το ζώον και χορεύει'.Η νοοτροπία αυτής της γυναίκας ήταν ανατριχιαστική». Αυτή ήταν η αναπάντεχη απάντηση της Ροζίτας Σώκου όταν η δημοσιογράφος του Joy TV την ρώτησε αν έχουν υπάρξει φίλες.
Προσθέτοντας, όσον αφορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη «Την Αλίκη την θαύμαζα πάρα πολύ. Θεωρώ ότι δεν την άφησε ο κόσμος να αγιάσει. Δηλαδή ήθελε πάρα πολύ να την αγαπάει ο κόσμος και να είναι γεμάτο το θέατρό της».
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας δήλωσε «Γίνομαι 90, γεννήθηκα 9 Σεπτεμβρίου 1923. Δεν έχω μυστικά, δεν θέλω να με θάψουν, θέλω να με κάψουν και να με πετάξουν στα σκουπίδια». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου