Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη και δεύτερος οδηγός για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ από τη μοιραία στάση




Ένας ηλικιωμένος άντρας σκοτώθηκε, ενώ δύο γυναίκες και τρία παιδιά τραυματίστηκαν όταν το πρωί αυτοκίνητο καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου, στο ΩραιόκαστροΘεσσαλονίκης...


Μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της είναι μεταξύ των τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε, σήμερα το πρωί, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 75χρονος (κι όχι 63 ετών όπως ανακοινώθηκε αρχικά) και να τραυματιστούν συνολικά πέντε άτομα.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 10.30 το πρωί, στην οδό Θεσσαλονίκης, στην κάθοδο του Ωραιοκάστρου. 

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος βγήκε από την πορεία του, με συνέπεια να πέσει πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, όπου εκείνη την ώρα περίμεναν τουλάχιστον πέντε άτομα.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας 75χρονος και να τραυματιστούν μία 41χρονη μητέρα και τα ηλικίας 17, 16 και 11 ετών παιδιά της, καθώς επίσης μία γυναίκα 51 ετών.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο 20χρονος πιθανότατα επιχείρησε να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 72χρονος. 
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο πλαίσιο της ανάκρισης για τις συνθήκες του δυστυχήματος, μελετάται το ενδεχόμενο ένας από τους δύο οδηγούς να παραβίασε ερυθρό σηματοδότη. 
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πάντως, οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν και δίνουν καταθέσεις στο ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου