Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Κάφροι γιατροί ζωγράφισαν μουστάκι σε ασθενή την ώρα της επέμβασης- Τους έκανε μήνυση όταν είδε τη φωτογραφία στο ίντερνετ [εικόνα]



Μια φάρσα αποφάσισαν να κάνουν οι γιατροί του νοσοκομείου Torrance Memorial, όταν κατά τη διάρκεια επέμβασης κι ενώ η ασθενής ήταν σε αναισθησία, ο αναισθησιολόγος "ζωγράφισε" στο πρόσωπο της ένα μουστάκι και δάκρυα με αυτοκόλλητα και έβαλε τη νοσοκόμα να τη φωτογραφήσει.





Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο χρόνια, όμως η 36χρονη Veronica Valdez αποφάσισε τώρα να μηνύσει το νοσοκομείο όταν είδε τη φωτογραφία της να κυκλοφορεί παντού στο διαδίκτυο. Η 36χρονη κατηγορεί το νοσοκομείο για ευτελισμό και ζητά αποζημίωση, ενώ όπως αναφέρει το metro.uk , αναγκάστηκε να φύγει από τη δουλειά τη όταν η φωτογραφία έπεσε στα χέρια των συναδέλφων της που δεν σταματούσαν να την κοροϊδεύουν.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ο αναισθησιολόγος Δρ. Patrick Yang, είπε ότι πίστευε πως η Valdez θα εκτιμούσε το αστείο ενώ η νοσοκόμα Patricia Gomez, βεβαιώνει ότι διέγραψε τη φωτογραφία μετά τη λήψη κι έτσι το πως κυκλοφόρησε στο Facebook παραμένει άγνωστο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου