Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πέθανε σε τροχαίο ο Paul Walker ! - Συγκλονισμένο το Hollywood από τον θάνατό του – Βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος



O πρωταγωνιστής των ταινιών Fast and Furious πέθανε έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε στη Valencia της Βόρειας Καλιφόρνια το Σάββατο το απόγευμα. Την είδηση ότι ο Paul Walker είναι νεκρός επιβεβαίωσε η ομάδα management του στην επίσημη σελίδα του στο facebook.







“Με μια πραγματικά βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Paul Walker απεβίωσε σήμερα σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ είχε παρευρεθεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για οργανισμό Reach Out Worldwide. Ο ίδιος ήταν επιβάτης στο αυτοκίνητο ενός φίλου, όπου και οι δύο έχασαν τη ζωή τους”



Ο 40χρονος ηθοποιός ήταν συνοδηγός και γυρνούσε από την φιλανθρωπική εκδήλωση “Winter Drive” όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κολόνα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει φωτιά και οι δύο επιβαίνοντας να χάσουν τη ζωή τους στο τόπο του δυστυχήματος.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Paul και ένας φίλος του δοκίμαζαν την Porsche GT, με την οποία συνέβη το μοιραίο.

Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε επίσημα και από το Twitter του ηθοποιού.


Το αυτοκίνητο μετά το τροχαίο




Η είδηση του θανάτου σόκαρε τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Ο πανέμορφος πρωταγωνιστής των ταινιών Fast and Furious πέθανε σε τροχαίο το απόγευμα του Σαββάτου σε ηλικία 40 ετών. 



Οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ενώ δεν έχουν σταματήσει τα συλλυπητήρια μηνύματα στην επίσημη σελίδα του στο facebook, όπου και ανακοινώθηκε επίσημη η είδηση του θανάτου του, αλλά και στο twitter.



“Η καρδιά μου σπαράζει. Δεν πιστεύω αυτά τα νέα”, έγραψε η Rihanna για τον θάνατο του ηθοποιού. “Ας αναπαυτεί με τους αγγέλους. Γλυκό αγόρι. Σε αγαπώ”, ήταν το “αντίο” τηςAlyssa Milano μέσα από το twitter.



Συγκινητικό ήταν και το μύνημα του συμπρωταγωνιστή του στις ταινίες “Fast & Furious”,Dwayne “The Rock” Johnson: “Είναι συγκλονιστικό. Από αυτά που δεν μπορείς να πιστέψεις. Σκέφτομαι την οικογένειά του. Ας βρούμε δύναμη στο φως που συνεχίσει να εκπέμπει. Σε αγαπώ, αδελφέ”.



Δες βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου