Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Εικόνα ντροπής: Έπιασε τον Λαμπρόπουλο από το λαιμό ο Σούλης Παπαδόπουλος (ΦΩΤΟ)


Σεβαστό το άγχος της παραμονής. Σεβαστό και το πάθος. Αλλά υπάρχουν και όρια. Τα οποία ξεπεράστηκαν στο παιχνίδι Άρη  Πανιωνίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αποκορύφωμα το επεισόδιο ανάμεσα στον Σούλη Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. 


Το παιχνίδι που έριχνε την αυλαία της αγωνιστικής της Superleague ήταν ζωής η θανάτου για τον γηπεδούχο Άρη, που απειλείται με υποβιβασμό.

Τα πράγματα ξέφυγαν όταν εκτός φάσης ο Τάτος χτύπησε τον Μητρόπουλο. Απειλήθηκε σύρραξη, το παιχνίδια διακόπηκε για λίγο, αντικείμενα "έφυγαν" από την εξέδρα και ο προπονητής του Άρη μπήκε στο γήπεδο. Η παρουσία του όμως δεν ήταν και... καταλυτική για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κατά τη διακοπή του 40ου λεπτού, ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε επεισόδιο με τον παίκτη του Πανιωνίου, Βασίλη Παπαδόπουλο. Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, τον έχει "συλλάβει" με το χέρι του γύρω από το λαιμό του παίκτη!






Η πλευρά του Πανιωνίου καταγγέλλει επίσης επίθεση "φουσκωτών" τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές. 

"Αθάνατο" ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσα ονόματα κι αν αλλάξει, από τη μιζέρια του δε θα βγεί ποτέ. Πρώτα βγαίνει το χούι δε λένε; Κι από τέτοια... 


Φυσικά η κίνηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ενώ ο αμυντικός του Πανιωνίου χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά του τεχνικού του Άρη σε σχόλιο του στο facebook.
«Δυστυχώς με τέτοιους ανθρώπους το ποδόσφαιρο πάει εκατό χρόνια πίσω. Είστε άτυχος κύριε Σούλη που όλο αυτό έγινε μπροστά στον φωτογραφικό φακό και το είδε όλος ο κόσμος αλλά είστε και τυχερός που έγινε αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο... Στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι αυτούς που με σέβονται...
Δυστυχώς κύριε Σούλη ρόδα είναι και γυρίζει... Κάποια στιγμή αν υπάρχεις στον ποδοσφαιρικό χάρτη θα τα πούμε... Επίσης θέλω να πω ένα μπράβο σε κάποιους συναδέλφους μου, που περνάνε τις ίδιες δύσκολες στιγμές με εμάς και που με την πρώτη ευκαιρία δυναμιτίζουν το κλίμα και το παίζουν οπαδοί όπως ο κύριος... Συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη ήταν οι μόνοι που ήταν πραγματικά κύριοι και βοήθησαν καθαρά την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι».




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: NEWSPORTS





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου