Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Διάσημος ποδοσφαιριστής ξεφτιλίζεται -Η σύζυγος τον κυνηγά για την απιστία, η ερωμένη τον λέει... ακίνδυνο



Τι είναι χειρότερο για έναν άνδρα; Να κινδυνεύει να χάσει την οικογένειά του έπειτα από την αποκάλυψη της απιστίας του; Ή να τον χαρακτηρίζει... αγκαλίτσα η ερωμένη του; Κατάλληλος για να απαντήσει στο δίλημμα είναι ο Ολιβιέ Ζιρού, που δέχεται τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη τις τελευταίες ημέρες.




Το σκάνδαλο με τον Γάλλο επιθετικό της Αρσεναλ ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι πήγε με το εκρηκτικό μοντέλο Σίλια Κέι στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, μόλις λίγες ώρες, πριν από τον αγώνα της ομάδας του με την Κρίσταλ Πάλας. Και άπιστος και αντιεπαγγελματίας, δηλαδή.

Η δήλωση της πέτρας του σκανδάλου, όμως, έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Οπως δήλωσε η Κέι, δεν έκανε σεξ με τον ποδοσφαιριστή στο δωμάτιο, παρά μόνο... αγκαλίτσες. Πιο απλά, ο Ζιρού μπήκε στις περιπέτειες χωρίς να το έχει... διασκεδάσει, τουλάχιστον!




Πριν από δύο εβδομάδες, η "Sun" είχε στο πρωτοσέλιδό της τον Ολιβιέ Ζιρού, αποκαλύπτοντας πως ο Γάλλος είχε δεχθεί νυχτερινή επίσκεψη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του παραμονή του αγώνα της Άρσεναλ για το πρωτάθλημα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας από το διάσημο μοντέλο Σέλια Κάι, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες για την βραδιά.
Ο άσος των "κανονιέρηδων" δεν είχε αναφερθεί σε τίποτα από αυτά μέχρι περίπου 90 λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα για τους "16" του FA Cup με την Λίβερπουλ, όταν παραδέχθηκε ουσιαστικά την απιστία του μέσα από δύο "τιτιβίσματά" του στο twitter.
I apologise to my wife, family and friends and my manager, team-mates and Arsenal fans.

"Ζητάω συγγνώμη από τη σύζυγό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της Άρσεναλ.
I now have to fight for my family and for my club and obtain their forgiveness. Nothing else matters at the moment.

Τώρα πρέπει να παλέψω για την οικογένειά μου και το σύλλογό μου και να κερδίσω τη συγχώρεσή τους. Τίποτα άλλο δεν μετράει αυτή τη στιγμή",έγραψε χαρακτηριστικά ο Ζιρού.
Μάλιστα, μία μέρα μετά, η γυναίκα του 27χρονου, Τζεν, έκλεισε τον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter.

Ο Αρσέν Βενγκέρ από την πλευρά του αρκέστηκε σε ένα λακωνικό σχόλιο, όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα είπε: "Είναι ένα εσωτερικό θέμα αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω δημόσια επειδή σέβομαι την ιδιωτική ζωή του".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου