Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πιπιλή για Βαλλιανάτο: «Είναι καρφί, ρουφιάνος και έχει κάνει την ομοφυλοφιλία επάγγελμα»


Με έντονα οργισμένο ύφος σχολίασε η Φωτεινή Πιπιλή τις τελευταίες εμφανίσεις τουυποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Γρηγόρη Βαλλιανάτου. 


Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, είπε: «Θα πρέπει να μαζευτεί, να σταματήσει να δημιουργεί τέτοια εικόνα σε βάρος των ομοφυλοφίλων και να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος. Θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι».

Και συνέχισε: «Είναι ντροπή, διότι μιλάτε με έναν άνθρωπο που δίνει αγώνα για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των ομοφυλοφίλων - είμαι η μοναδική στη Ν.Δ. που έχω ταχθεί υπέρ του συμφώνου συμβίωσης - και υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, είτε είναι αδύναμος είτε γυναίκα είτε κακοποιημένος άνδρας είτε ζώο».

Η κα Πιπιλή είπε επίσης: «Αν δεν είναι κάρφωμα και ρουφιανιά αυτό και αν δεν είναι ύβρις για τον αγώνα των ομοφυλοφίλων να έχουν ίδια δικαιώματα χωρίς να βάζουν ντουντούκα, καταλαβαίνετε πού έχει καταντήσει ο κ. Βαλλιανάτος; Επιτρέπεται να αμαυρώνει τους αγώνες αυτούς στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ρίχνοντας τη συζήτηση τόσο χαμηλά; Ο πρώτος που ζητάει για το σύμφωνο συμβίωσης από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να αποφασίσει πριν από πέντε μήνες, βγαίνει τώρα και εξευτελίζει το δικαίωμα οποιουδήποτε να είναι γκέι, στρέιτ ή τρανσέξουαλ – γιατί υπάρχουν πολλές κατηγορίες; Ντροπή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου