Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Οι Ρώσοι ολιγάρχες και το πάρτι του ενός εκατομμυρίου στη Χαλκιδική -Μόνο τα λουλούδια κόστισαν 200.000 ευρώ



Με καλεσμένους επιχειρηματίες που έχουν φιγουράρει στις λίστες των πλουσιότερων ανθρώπων του περιοδικού Forbes, το πάρτι δεν θα μπορούσε παρά να χαρακτηρίζεται από την απόλυτη χλιδή, όπως και έγινε στη Χαλκιδική. 



Ο λόγος για τα εγκαίνια ξενοδοχείου, που γιορτάστηκαν την Πρωτομαγιά με πάρτι που κόστισε ένα εκατομμύριο ευρώ και ουσιαστικά αποτέλεσε ένα φαντασμαγορικό σόου. Καλεσμένοι για τα εγκαίνια του Pomegranate wellness spa hotel, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής ήταν μερικοί από τους πλουσιότερους Ρώσους, γνωστοί επιχειρηματίες, πολιτικοί, εκπρόσωποι της σόουμπιζ. 





Το πανάκριβο σόου που οργανώθηκε έφτασε στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ λέγεται ότι πίσω από την επιμέλειά του ήταν η ίδια εταιρεία που διοργάνωσε την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων του Σότσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνους». Από τα στοιχεία που εντυπωσίασαν ήταν η διακόσμηση με εκατοντάδες λευκά τριαντάφυλλα και μοβ ορτανσίες και ήταν λογικό, μια και κόστισαν 200.000 ευρώ!

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Κάμο Αβαγκουμιάν, Σαμβέλ Καραπετιάν και Αρσέν Κανόκοφ, που είναι στους 100 πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσίας, αλλά απέφυγαν τα φλας, σε αντίθεση με τον πιο εξωστρεφή Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε δίπλα του τον υπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι. Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα, το παρών στη βραδιά έδωσε και Ρώσος δισεκατομμυριούχος, που συγκαταλέγεται στους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας, το όνομα του οποίου κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό από το ξενοδοχείο.  Παρούσα και η  Βάνα Μπάρμπα.

φωτό από Έθνος της Κυριακής

Το σόου περιελάμβανε 130 καλλιτέχνες μουσικό, χορευτικό πρόγραμμα, μάγους, επιδείξεις γυμναστικής, σόου με λέιζερ και γκουρμέ δείπνο τεσσάρων πιάτων και τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου την οποία, όπως είναι ήδη γνωστό, σταμάτησε η αστυνομία έπειτα από καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας. 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :




Στην Ποτίδαια Χαλκιδικής και στα εγκαίνια του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου, το πεντάστερο Pomegranate Wellness Spa Hotel, βρέθηκε χτες το βράδυ ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και δεκάδες Έλληνες και Ρώσοι επώνυμοι. Μόνο που η βραδιά και τα εγκαίνια δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά με πολλά απρόοπτα και μία σύλληψη!
Μετά από δεκάδες καταγγελίες η αστυνομία διέκοψε λίγο μετά τις 12 το βράδυ το πρόγραμμα, ενώ στη σκηνή ήταν δύο κορυφαίοι ερμηνευτές, ο Αντώνης Ρέμος και ο γνωστός ρώσος Philipp Kirkorov. Παρά τις ήπιες αντιδράσεις υπήρξε και μια αυτόφωρη σύλληψη του υπεύθυνου του ξενοδοχείου για διατάραξη της κοινής ησυχίας.
Στα εγκαίνια του «Pomegranate», στο οποίο επενδύθηκαν δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ από ρώσους επιχειρηματίες και υπολογίζεται ότι μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 2 εκατομμύρια ρώσους τουρίστες, είχε προσκεκλημένους υπουργούς, στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης όπως ο υπουργός Πολιτισμού Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, ρώσους επιχειρηματίες και καλλιτέχνες, ενώ τα εγκαίνια πρόλαβε και τέλεσε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θόδωρος Καράογλου.
Ο Ιβάν Σαββίδης αποχώρησε απογοητευμένος και διαπίστωσε για άλλη μια φορά, πως το ελληνικό κράτος με την τερατώδη γραφειοκρατία και τυπολατρία, δεν θέλει σε περίοδους κρίσης, να υπάρξουν επενδύσεις. Συνομίλησε για λίγο, παρουσία και του Θόδωρου Ζαγοράκη, με τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος ήταν εμφανώς ενοχλημένος από την παρέμβαση της αστυνομίας.
“Έχεις δίκιο, αλλά είμαι ακόμη προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, θέλουμε να κάνουμε επενδύσεις και δεν μας αφήνουν. Τον ΠΑΟΚ θα τον φτιάξω, να είσαι σίγουρος”, είπε σύμφωνα με το Arenafm.gr ο Σαββίδης προς τον Ρέμο. “Την έχασες τη χρονιά, αλλά είσαι Πόντιος πεισματάρης και του χρόνου θα πετύχεις πολλά, αρκεί να κλείσεις τα αυτιά σου. Εγώ έκανα το λάθος να αφήνω άλλους να αποφασίζουν και την πάτησα! Ακόμη πληρώνω και είμαι ο μόνος που πληρώνω στην Ελλάδα, γιατί δεν θέλω να δώσω κανέναν δικαίωμα ούτε στο Κράτος, ούτε στους δικούς μας φιλάθλους να μπορούν να πουν κάτι για τη θητεία μου. Πρόεδρε, κλείσε τα αυτιά σου, μην ακούς κανέναν και αποφάσιζε μόνος σου για να πετύχεις…”, υποστήριξε από την πλευρά του ο Ρέμος.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο της χτεσινής βραδιάς πριν την παρέμβαση της αστυνομίας…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου