Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Απίθανα πράγματα στην Αγγλία! - "Αυτοκτόνησε" η Λίβερπουλ (VIDEO)



Το φετινό είναι το πιο ανατρεπτικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων στην Αγγλία. Η Λίβερπουλ που μέχρι το 79' ήταν μπροστά με 3-0 στην έδρα της αδιάφορης Κρίσταλ Πάλας, δέχτηκε 3 γκολ σε 9 λεπτά και έδωσε τεράστιο προβάδισμα στηνΜάντσεστερ Σίτι.




Η Λίβερπουλ μετά την ήττα της από την Τσέλσι στο Άνφιλντ δεν ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Μάντσεστερ Σίτι θα ήταν δύσκολο να την ξεπεράσει (Η διαφορά τερμάτων είναι στο +9 για την Σίτι αυτή τη στιγμή).

Έτσι πήγε στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με διάθεση να πετύχει πολλά γκολ και τα κατάφερε. Στο 60' ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 χάρη στο πρώτο γκολ του Άλαν στην Πρέμιερ Λιγκ και τα γκολ των κορυφαίων επιθετικών της Πρέμιερ Λιγκ, Στάριτζ και Σουάρες.

 

Μέχρι το 79' κρατούσε το άνετο προβάδισμα και έψαχνε ακόμη περισσότερα τέρματα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως, ήρθε η... καταστροφή. Η Κρίσταλ Πάλας σημείωσε 3 γκολ, πήρε το βαθμό και έδωσε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στην Μάντσεστερ Σίτι που είναι 1 βαθμό πίσω από την Λίβερπουλ αλλά με ματς λιγότερο, αυτό που δίνει την Τετάρτη με την Άστον Βίλα.



Οι παίκτες της Λίβερπουλ δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως άφησαν δύο βαθμούς στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας αν και προηγήθηκαν με 3-0. Ο Λουίς Σουάρες ξέσπασε σε λυγμούς μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που έζησε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου