Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Οι celebrities σχολιάζουν στο twitter τη νίκη της Εθνικής ! Η φωτό που ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα !


Τα social media πήραν φωτιά μετά την πρόκριση της χώρας μας στους 16 του Μουντιάλ. Τα αγόρια του Φερνάντο Σάντος έκαναν περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα με την χθεσινή νίκη της Εθνικής. Φυσικά, πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στην ομάδα αλλά και να εκφράσουν την χαρά τους για την ιστορική νίκη.



Από τους πρώτους που σχολίασαν το αποτέλεσμα ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ αγαπάει πολύ τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθεί όλους τους αγώνες της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Σάκης στηρίζει φανατικά την Εθνική ενώ στο παρελθόν τον έχουμε δει και να κάνει προπόνηση με τους διεθνείς μας και να ποζάρει μαζί τους για διαφημιστική καμπάνια. 



Από αυτούς που παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες και μάλιστα της Εθνικής η είναι και η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια έδειξε έμπρακτα την στήριξή της στην ομάδα ανεβάζοντας στην πρεμιέρα της χώρας στο Μουντιάλ μία φωτογραφία για να τους στείλει θετική ενέργεια. Δες εδώ! Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην παρακολουθήσει και αυτό τον κρίσιμο αγώνα που είχε το καλύτερο αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα έγραψε στο twitter της: ''Για άλλη μια φορά "impossible is nothing'! Μπράβο στην Εθνική μας!'' 

Δες όμως πώς σχολίασαν κι άλλοι celebrities την πρόκριση της Ελλάδας στους 16!


















Η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως έφερε γούρι στον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά. Η Εθνική Ελλάδος σημείωσε μία ιστορική νίκη χθες εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού που της χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Το γκολ που έφερε την Ελλάδα στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου το έβαλε ο σύντροφος της τραγουδίστριας. Φυσικά, η Ελένη έγραψε στα social media πόσο περήφανη είναι για την Εθνική αλλά και για τον σύντροφό της.

Στον λογαριασμό της στο instagram ανέβασε μία φωτογραφία με τον ποδοσφαιριστή λίγο μετά το γκολ όπου σχηματίζει καρδούλα με τα χέρια του. Φαίνεται πως είναι η δική του απάντηση στην selfie της Ελένης που του έστειλε πριν τον αγώνα. 



Η τραγουδίστρια έκανε αυτή την αποκάλυψη λίγο πριν από την sexy εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards. “Εννοείται πως θα με δει. Ξέρει ακριβώς τι φοράω. Εννοείται ότι του έστειλα selfie για να πάρει δυνάμεις”, είπε. 






Το στιγμιότυπο που ανέβασε η τραγουδίστρια, από άλλη γωνία

Φυσικά, τα σχόλια στο twitter πήραν φωτιά και δεν ήταν λίγα αυτά που αναφέρονταν στον γούρι που έφερε η selfie της Ελένης στον Γιώργο Σαμαρά ενώ δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια από φίλους και γνωστούς! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου