Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τα ''καυτά'' κορμιά της Μυκόνου! Φωτογραφίες


Το νησί των Ανέμων είναι ο hot προορισμός των celebrities και είχε την τιμητική του και φέτος τον Αύγουστο. Πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να περάσουν στη Μύκονο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών ή απλά να κάνουν ένα πέρασμα. Οι κοσμοπολίτικες παραλίες και τα γνωστά στέκια γέμισαν με γνωστά πρόσωπα της showbiz και ο φωτογραφικός φακός  ήταν εκεί και τα απαθανάτισε όλα! 


Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πηγαίνει κάθε χρόνο στο νησί και περνάει εκεί αρκετές μέρες του καλοκαιριού της. Μαζί της είναι συνήθως και τα παιδιά της όπως έγινε και φέτος αλλά και η αδερφή της Ελίνα. Η ηθοποιός μοιράστηκε κάποιες στιγμές της μέσα από το instagram (δεςεδώ) ενώ το TLIFE την συνάντησε σε μία από τις εξορμήσεις της στη θάλασσα. 

Λίγο πριν ξεκινήσει το show του Mega, ''Music School” το οποίο παρουσιάζει απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν και η Ελίνα Καντζά με τον σύζυγό της Dj Rush οι οποίοι είναι πια μόνιμοι κάτοικοι του νησιού! Φυσικά η Ντορέττα έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις με το καλογυμνασμένο της κορμί...


Με την Ελίνα Καντζά και την αδερφλη της, Ελίνα


Ο καλός της φίλος Dj Rush


Τρυφερές στιγμές με τον γιο της



Αθηνά Οικονομάκου

Από τις αρχές του καλοκαιριού η Αθηνά Οικονομάκου κάνει συχνά ταξίδια στο κυκλαδίτικο νησί και περνάει εκεί μεγάλα διαστήματα. Ο λόγος φυσικά είναι ο σύντροφος της Φίλιππος Μιχόπουλος ο οποίος διατηρεί ξενοδοχείο και περνά το καλοκαίρι του εκεί. Η νεαρή ηθοποιός είναι full ερωτευμένη και δεν αντέχει μακριά του οπότε επιλέγει να βρίσκεται στο νησί το μεγαλύτερο μέρος καλοκαιριού. 

Πολλές φορές μαζί της είναι και καλοί της φίλοι όπως ο Αργύρης Αγγέλου και η Κατερίνα Παπαθεοχάρη. Οι δύο φίλες μάλιστα αναστάτωναν τις παραλίες με τα καλλίγραμμα κορμιά τους και στη συνέχεια τους διαδικτυακούς τους φίλους αφού πολλές από τις φωτογραφίες που έβγαλαν παίζοντας στο νερό της ανέβασαν στα social media. 






Οι δύο φίλες απόλαυσαν ιδιαίτερα τις βουτιές και τα παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό



Λάουρα Νάργες

Στις παραλίες του νησιού συναντήσαμε όμως ένα ακόμα “καυτό” κορμί της showbiz. Η Λάουρα Νάργες απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τους κολλητούς της αλλά και τον σύντροφό της, Δημήτρη Δαλάκο. Εκεί μάλιστα επέλεξε να γιορτάσει και τα γενέθλιά της κάνοντας party σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια! 






Με τον σύντροφό της και την τούρτα της


Και τους κολλητούς της, τον παρουσιαστή Χρήστο Κούτρα και τον σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου