Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΠΑΟΚ: Εκτός λόγω πειθαρχικού Τζαβέλλας και Βίτορ



Χωρίς τους Τζαβέλλα και Βίτορ που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα αλλά με τον Αθανασιάδη που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα με την Ζίμπρου για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγλ.




Τόσο ο Γιώργος Τζαβέλλας όσο και ο Μιγκέλ Βιτόρ υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να τους “κόψει” από την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ζίμπρου. Μάλιστα, ο Τζαβέλλας απολογήθηκε ενώπιον των συμπαικτών του και προπονήθηκε κανονικά, σε αντίθεση με τον Βίτορ τον οποίο ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρέπεμψε στην διοίκηση.

Από εκεί και πέρα το ευχάριστο για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι πως προπονήθηκε κανονικά ο Στέφανος Αθανασιάδης και τέθηκε στη διάθεση του για το ματς της Πέμπτης. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε δουλειά σε τεχνική με τελειώματα φάσεων και τακτική με παιχνίδι σε μικρό χώρο, συνεχή κίνηση και συγκεκριμένες εντολές.

Στην αποστολή είναι οι Γλύκος, Γιακουμής, Μάρτενς, Ρατς, Κάτσε, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης και Μαντούρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου