Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Μπρατζελίνα: Το νυφικό, το γαμήλιο ταξίδι και η απουσία του Jon Voight


Η νύφη φορούσε ένα χρυσό μενταγιόν που ανήκε στη μητέρα της και μέσα σε ειδική θήκη είχε τη φωτογραφία της

Την ώρα που ο Ron Bard, ο πνευματικός του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Brad Pitt, έκανε δηλώσεις δεξιά και αριστερά ότι ο Brad δεν αγαπάει την επί 9 χρόνια σύντροφό του Angelina Jolie αλλά κάθεται μαζί της για τα παιδιά, το πιο γνωστό χολιγουντιανό ζευγάρι χαμογελούσε ειρωνικά και ετοίμαζε μυστικά το γάμο του.







Την ώρα λοιπόν που ο κόσμος αναρωτιόταν αν όλα αυτά είναι αλήθεια ο Brad και Angelina πετούσαν για Γαλλία, την Παρασκευή 25 Αυγούστου, με το ιδιωτικό τους τζετ, όπου και ενώθηκαν μια μέρα μετά με τα δεσμά του γάμου, στον υπέροχο πύργο τους στη Νότια Γαλλία, τον Chateau Miraval, αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων, πιάνοντας φυσικά τους πάντες στον ύπνο. Μαζί τους ήταν τα έξι παιδιά τους, ο 13χρονος Maddox, o 8χρονος Pax, η 9χρονη Zahara, η 8χρονη Shiloh και τα 6χρονα δίδυμα, Knox και Vivienne αλλά και κάποιοι συγγενείς και φίλοι τους, οι οποίοι πέταξαν από την Καλιφόρνια για να είναι μαζί τους αυτή τη σημαντική στιγμή. Οσο για το ποιος παρέδωσε τη νύφη στο γαμπρό, αυτοί ήταν οι μεγαλύτεροι γιοι της οικογένειας Maddox και Pax.



Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τη νύφη να φορούσε στην τελετή ένα λευκό μεταξωτό, πολύ μακρύ κλασικό φόρεμα με δαντέλα και πέπλο. Το πιο σημαντικό βέβαια από όλα ήταν ένα χρυσό μενταγιόν που φορούσε η Jolie και ανήκε στη μητέρα της, Marcheline Bertrand. Είχε μάλιστα μέσα σε μια ειδική θήκη και φωτογραφία της. Τα αγόρια φορούσαν λινά κοστούμια που έμοιζαν με αυτό που φορούσε ο πατέρας τους ενώ το κάθε κορίτσι είχε διαλέξει το φόρεμα που θεωρούσε ότι του πάει καλύτερα. Οι δε βέρες του γάμου ήταν σχεδιασμένες από τον καλό τους φίλο Robert Procol.



Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του γάμου από τον υπεύθυνο Τύπου του ζευγαριού, δεν ήταν λίγοι οι δημοσιογράφοι που επικοινώνησαν με τον πατέρα της Jolie, τον 75χρονο ηθοποιό Jon Voight, ο οποίος δεν ήταν παρών στην τελετή αλλά ούτε και ήξερε για το γάμο: "Δεν το γνώριζα για το γάμο. Είναι ωραίο", δήλωσε αρκετά έκπληκτος στο “Inside Edition”.



Από την άλλη ο καλός φίλος του γαμπρού, George Clooney, ο οποίος ετοιμάζει και εκείνος με τη σειρά του το μυστικό γάμο του, έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος στο “People Magazine”: "Καταπληκτικά νέα. Πόσο χαίρομαι για τον Brad, την Angie και όλη την οικογένεια". 



Η 39χρονη Angelina και ο 50χρονος Brad ήρθαν πιο κοντά ο ένας με τον άλλον, στα γυρίσματα της ταινίας “Mr. and Mrs Smith” το καλοκαίρι του 2004 και ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Aniston. Λίγους μήνες μετά, ο γάμος εκείνου ήταν πλέον παρελθόν και η σχέση του με την Jolie έγινε το πρώτο θέμα σε εφημερίδες και περιοδικά σε όλον τον κόσμο. Η λέξη αντροχωρίστρα για την Jolie γράφτηκε ουκ ολίγες φορές στον tabloid Τύπο ενώ η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Aniston, που την οδήγησε στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή, έκαναν την κοινή γνώμη να στραφεί εναντίον της νέας συντρόφου του ηθοποιού. Ο Pitt σε συνέντευξή του λίγο καιρό μετά είπε ότι ο γάμος του με την Aniston είχε τελειώσει πριν συμβεί το οτιδήποτε με την Jolie, κάτι που φυσικά κανείς δεν πίστεψε αλλά δεν είχε και πολλή σημασία. 
Τον Απρίλιο του 2012 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του.



Ο γάμος αυτός είναι ο δεύτερος για τον Pitt και ο τρίτος για την Angelina. Ο πρώτος της ήταν με το Βρετανό ηθοποιό Jonny Lee Miller (1996-1999) και ο δεύτερος με το γνωστό Αμερικανό ηθοποιό Billy Bob Thorton (2000-2003).



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις ώρες στη Μάλτα όπου θα συνδυάσει γαμήλιο ταξίδι και επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς προέχουν τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας “By the Sea” στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Την ταινία γράφει και σκηνοθετεί η Jolie. 





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου