Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Δημοσιογράφοι και... αστυνομία στο σπίτι του Σουμάχερ!



Η έξοδος του Μίκαελ Σουμάχερ από το νοσοκομείο και η επιστροφή στο σπίτι του έχει προκάλεσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ από όλο τον κόσμο, με την Ελβετική αστυνομία να επεμβαίνει!



Εκπρόσωποι του Τύπου (πλήθη δημοσιογράφων, φωτογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων από όλο τον κόσμο) βρίσκονται έξω από το σπίτι του 45χρονου Γερμανού στην Ελβετία, προκειμένου να καλύψουν τις πρώτες του μέρες, μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο.

Προκειμένου να μη... ξεφύγει η κατάσταση, η ελβετική αστυνομία αντέδρασε άμεσα και έλυσε την “πολιορκία”, απομακρύνοντας τους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ όρισε νυχτερινές περιπολίες.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε, ότι “... δεν θέλουμε, να παραβιάζουν περίεργα άτομα την ησυχία μπροστά από το σπίτι”. Μάλιστα, ανέφερε το παράδειγμα ενός ρώσικου πρακτορείου ειδήσεων, που ήθελε να κάνει συνεχή, ζωντανή ανταπόκριση (Livestream) μπροστά από τη βίλα της οικογένειας Σουμάχερ και απομακρύνθηκε από την αστυνομία.

“Για την ώρα, θα αφήσουμε την ιδιωτική ασφάλεια του Schumacher να κάνει τη δουλειά της. Tο σπίτι του φυλάσσεται από αυτούς", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όσον αφορά την κατάσταση του Σουμάχερ, παραμένει σταθερή. Το προσωπικό που θα απασχολεί ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, θα φτάνει τα 15 άτομα, με δυο νοσηλευτές να βρίσκονται στο πλάι του σε 24ωρη βάση, όπως επίσης και διάφοροι φυσιοθεραπευτές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου