Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Τζον Τραβόλτα απαντά σε όσους τον κατηγορούν ότι είναι γκέι και απειλεί [εικόνες]



Είναι η πρώτη φορά που ο Τζον Τραβόλτα σχολιάζει τις φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ηδη μαίνεται η δικαστική διαμάχη με τον πρώην πιλότο Ντάγκλας Γκοτέρμπα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση μαζί του για έξι χρόνια.



Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις του  The Daily Beast.
«Δεν δίνω και πολύ σημασία» δήλωσε ο Τραβόλτα.
«Είναι η αχίλλειος πτέρνα κάθε διασημότητας, πρόκειται απλά για ανθρώπους που θέλουν να βγάλουν χρήματα» λέει. Ο ηθοποιός δείχνει αποφασισμένος να μη δίνει πια σημασία σε τέτοιες φήμες που κυκλοφορούν.
«Στην πραγματικότητα δεν δίνω σημασία. Κάποιοι πάνε στα δικαστήρια πολύ περισσότερο από ό,τι εγώ, αλλά άφησε πίσω μου όλο αυτό τον επικοινωνιακό θόρυβο, γιατί είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω».
Δεν δείχνει βέβαια σίγουρος ότι αυτό είναι η καλύτερη στρατηγική. «Πιστεύω ότι ίσως γι'αυτό επιμένουν» προσθέτει.
Αλλά ο διάσημος σταρ έχει ήδη ακούσει τα χειρότερα. Δηλώνει ότι είχε πληγωθεί από τον τρόπο με τον οποίο τα μίντια χειρίστηκαν τον θάνατο του γιού του το 2009. Σε ηλικία 16 ετών, ο Jett πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του. Αυτή η υπόθεση έγινε φύλλο και φτερό από τα μέσα και λύπησε τον Τραβόλτα.




H απειλή του Τραβόλτα

«Βρίσκω ότι αυτό ήταν το πιο τραγικό. Τα σεξουαλικά σκάνδαλα μπορεί κάποιος να τα διαβάσει, αλλά δεν θέλω να αγγίζουν την οικογένειά μου. Για το καλό που τους θέλω, να μην τα αγγίζουν».
Η φράση αυτή ακούγεται σαν προειδοποίηση στον Ντάγκλας Γκοτέρμπα, ο οποίος ψυθίριζε ότι θέλει να γράψει βιβλίο για την ερωτική σχέση του με τον Τραβόλτα. Η προειδοποίηση πάει και σε όσους κατά καιρούς τον έχουν κατηγορήσει για ομοφυλοφιλία. Οπως η αμερικανίδα ηθοποιός Μάργκαρετ Τσο, η οποία δήλωσε δημόσια ότι ο Τραβόλτα ήταν γκέι, λέγοντας ότι είναι τόσο βαθιά στο σύστημα του Χόλιγουντ, ώστε να μη φοβάται να κάνει ο,τιδήποτε.
Aυτή είναι η ηθοποιός Cho, η οποία κάνει stand up κωμωδία, επιθεώρηση.



Ο πιλότος «εραστής» στα δικαστήρια

Ο 64χρονος πιλότος Douglas Gotterba είχε πάρει «πράσινο φως» από δικαστήριο της Καλιφόρνια φέτος να γράψει βιβλίο για την κρυφή σχέση του με τον Τζον Τραβόλτα.

Αποκαλύψεις που θα τον κάνουν ρεζίλι
Η νομική ομάδα του Τραβόλτα αντιμετώπισε με επιτυχία ως τώρα τις μηνύσεις από δυο μασέρ που κατηγορούν τον σταρ για ανήθικες προτάσεις. Αλλά κανείς από το στρατόπεδο του Τζον δεν έχει πει λέξη για την αποκάλυψη ότι τα είχε επί έξι χρόνια με τον πιλότο του, Ντάγκ Γκότερμπα. Όλες οι λεπτομέρειες (ότι δηλαδή τα είχαν και ότι ο πιλότος τον παράτησε επειδή ήταν χοντρός, τριχωτός και βρωμερός) προσεχώς στο βιβλίο που θα προσπαθήσει να γράψει, αν δεν τον «λυώσει» στα δικαστήρια ο Τραβόλτα.




Ο εραστής πρώην πιλότος του και το «κήτος»

Σύμφωνα με τον National Enquirer ο 60χρονος πλέον πρώην πιλότος του Τραβόλτα στα 80s -ο οποίος είναι αυτή την στιγμή ένας ανοιχτά gay ιδιοκτήτης εταιρίας ενοικίασης ιδιωτικών τζετ στην Καλιφόρνια- ενέδωσε στα εξωφρενικά ποσά που του πρόσφεραν όλοι οι Αμερικάνικοι εκδοτικοί οίκοι και αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο που να περιγράφει αναλυτικά την 6χρονη σχέση τους.
Ξεκινώντας από το πως ενέδωσε στις πιέσεις του σταρ, τις ωραίες στιγμές που τις περνούσαν ψωνίζοντας σεξουαλικά παιχνίδια από sex shops και, μετά, το τέλος, όταν είχε φτάσει στο σημείο να αηδιάζει κάθε φορά που ο Τραβόλτα πήγαινε να τον αγγίξει και τον οποίο, όχι τόσο χαϊδευτικά, αποκαλούσε «κήτος».



Μετά το μασάζ ήρθε το σεξ

Σύμφωνα με τον Gotterba οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 1981, όταν ο ίδιος πήγε να ζητήσει δουλειά ως πιλότος στην αεροπορική εταιρεία «Alto»,του ηθοποιού. Ο Τραβόλτα τον προσέλαβε και μετά από επτά μήνες ταξίδεψαν μαζί στο Monterey της Καλιφόρνια, όπου έμειναν στο «Highlands Resort». Εκεί ο ηθοποιός, όπως εξομολογείται ο 64χρονος, ήταν μαζί του πολύ τρυφερός.

Έφαγαν ένα ρομαντικό δείπνο, ήπιαν ένα φανταστικό κόκκινο κρασί «Merlot», o ηθοποιός τον φλέρταρε συνέχεια και αργότερα του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιό του για ένα μασάζ... Ο Τραβόλτα ήταν αυτός που έκανε το μασάζ στον επί έξι χρόνια σύντροφό του και μετά το μασάζ ήρθε το... σεξ, εξομολογείται ο 64χρονος πιλότος.
Ο ίδιος περιγράφει τον ηθοποιό ως σύντροφο που του έκανε ξαφνικές εφόδους, έψαχνε τα συρτάρια του και προσπαθούσε να ανακαλύψει αν ο Gotterba τον απατούσε. Οι δυο τους έζησαν τον παθιασμένο έρωτά τους σε πολλά ρομαντικά ταξίδια στην Χαβάη, στην Κένυα και στο Άμστερνταμ και συχνά ο ηθοποιός έπαιρνε μαζί του και γυναικεία συντροφιά, καθαρά για λόγους «κάλυψης», όπως εξιστορεί ο Gotterba.







Η σχέση των δύο αντρών έληξε μετά από καβγάδες και εντάσεις το 1986 και το 1987 ο Τραβόλτα απέλυσε τον πρώην σύντροφό του, με μια ανυπόγραφη επιστολή και χωρίς καμιά περαιτέρω δέσμευση να μην μιλήσει για την κρυφή σχέση τους, ισχυρίζεται ο 64χρονος.

Η σύζυγος και τα τρία παιδιά

To 1987 είναι η χρονιά που ο Τραβόλτα συνάντησε την μετέπειτα σύζυγό του, ηθοποιό Kelly Preston, στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts» και την οποία παντρεύτηκε το 1991, αποκτώντας μαζί της τρία παιδιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου