Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Επεισόδιο Μήτρογλου – Τσόρι για το πέναλτι! (ΦΩΤΟ)



Απρόοπτο υπήρξε στο Γ. Καραϊσκάκης μετά την εκτέλεση του πέναλτι από τονΜήτρογλου. Υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του Τσόρι και του στράικερ του Ολυμπιακού που... έσβησε με την παρέμβαση του Μιλιβόγεβιτς.



Ένα συμβάν που δεν έπιασαν οι τηλεοπτικές κάμερες έγινε αμέσως μετά το εύστοχο πέναλτι του Μήτρογλου. Προφανώς ο Τσόρι είχε ζητήσει να εκτελέσει το πέναλτι αλλά ο Μήτρογλου έστησε τη μπάλα και σκόραρε.
ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο διεθνής επιθετικός μετά το γκολ πήγε και αγκάλιασε από πίσω τον Αργεντινό αλλά ο Τσόρι αντέδρασε, φανερά ενοχλημένος. Ο Μήτρογλου φάνηκε να ζητάει συγγνώμη από το συμπαίκτη του όμως ο Ντομίνγκες δεν τη δέχτηκε.
ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Μήτρογλου εκνευρίστηκε και έσπρωξε το συμπαίκτη του. Ο Μιλιβόγεβιτς που ήταν πιο κοντά από όλους, μπήκε στη μέση και η κατάσταση ηρέμησε. Οι δύο παίκτες φάνηκε να τα βρίσκουν και να ξεπερνούν το επεισόδιο που δημιουργήθηκε.
ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Μίτσελ τόνισε ότι η παρεξήγηση λύθηκε στα αποδυτήρια: "Τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι. Σήμερα υπήρξε μια παρεξήγηση η οποία λύθηκε στα αποδυτήρια. Και μέχρι νεωτέρας εντολής συνεχίζει ο Τσόρι. Όλα είναι προαποφασισμένα. Υπάρχουν εντολές οι οποίες τηρούνται." 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου