Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Φρίκη στην άσφαλτο - Αυτοκίνητο παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα που πήγαινε στη δουλειά της!



Ανατριχιαστικές εικόνες στο ύψος του Αγ.Παύλου - Το δυστύχημα έγινε όταν η γυναίκαβγήκε από το αυτοκίνητο του συζύγου της...




Το δυστύχημα που συγκλονίζει την πόλη, συνέβη τα ξημερώματα στην Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τις 05.30, ο οδηγός μιας μαύρης Μερσεντές που σύμφωνα με πληροφορίες οδηγούσε ένας 59χρονος, παρέσυρε και διαμέλισε την 42χρονη γυναίκα, στο ύψος του Αγ. Παύλου, που διέσχιζε κάθετα το δρόμο.

Τη γυναίκα είχε αφήσει λίγο νωρίτερα ο σύζυγος της στο σημείο για να πάει στο εργοστάσιο που δούλευε. Ήταν σύμφωνα με πληροφορίες το καθημερινό δρομολόγιο που ακολουθούσαν. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η γυναίκα είχε ραντεβού με συνάδελφο της, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν πολλοί εργάτες δίνοντας ραντεβού στην Περιφεριακή Οδό, για να πάνε μαζί στη δουλειά.

Ο σύζυγος της άκουσε το συμβάν από ραδιοφωνικό σταθμό, επικοινώνησε με το εργοστάσιο αλλά ενημερώθηκε ότι η σύζυγος του δεν είχε πάει. Επέστρεψε στο σημείο και ζήτησε πληροφορίες από τους τροχονόμους, οι οποίοι δεν είχαν ακόμη εικόνα. Έδωσε την περιγραφή της γυναίκας του και από τα ρούχα της οι αστυνομικοί κατέληξαν στην αναγνώριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα της άτυχης γυναίκας παρασύρθηκε κι από άλλα οχήματα, που κινούνταν στην περιοχή. Ο οδηγός του Ι.Χ μεταφέρθηκε για τοξικολογικές εξετάσεις και εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου