Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Κέητ Μος - Τζόνυ Ντεπ: Σεξ, ναρκωτικά και ροκ εν ρολ -Μια σχέση πάθους [εικόνες]



Η Κέητ Μος και ο Τζόνυ Ντεπ αποτελούσαν ένα από τα πιο μυθικά ζευγάρια της δεκαετίας του '90. Οι δυο σταρ έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα και μια ταραγμένη σχέση που τελείωσε μέσα σε δάκρυα, όπως γράφει η νέα βιογραφία τους.


Το βιβλίο ονομάζεται  Champagne Supernova και η συγγραφέας του  Maureen Callahan αναφέρεται επί μακρόν στην σχέση της Μος με τον Ντεπ. Το διάσημο φωτομοντέλο συνάντησε τον Ντεπ το 1994 και τον ερωτεύεται αμέσως. «Είχαν και οι δύο μια αρρωστημένη ροπή προς το αλκοόλ, τα φάρμακα, το τσιγάρο και το σεξ. Η Κέητ έγινε μανεκέν τυχαία και ο Ντεπ ήταν ένας πανκ-ροκ ποιητής ο οποίος μεταμφιέστηκε σε σταρ του κινηματογράφου» γράφει η βιογραφία τους.

Πολύ γρήγορα οι δυό τους δημιουργούν το πιο ροκ εν ρολ ζευγάρι της εποχής. Ναρκωτικά, ζήλεια και πολύ έκθεση στα μίντια διαβρώνουν τη σχέση. «Επινε κάθε βράδυ ένα μπουκάλι βότκα γιατί ένας γιατρός της είχε πει ότι είναι το καλύτερο αλκοόλ για να διατηρήσει την ομορφιά της. Με τη βότκα έκανε και τρία γραμμάρια κοκαϊνης» γράφει η  Callahan, ο οποία σημειώνει ότι εκείνη την εποχή η Κέητ Μος είχε το παρατσούκλι Τank γιατί έπινε πολύ γρήγορα.

Το ζευγάρι χώρισε το 1997, γιατί, σύμφωνα με τη συγγραφέα, ο Ντεπ δεν μπορούσε πια να ακολουθήσει τα μεθύσια της Μος. «Της έσπασε την καρδιά. Τρελάθηκε» γράφει το βιβλίο. Η Κέητ Μος πνίγει λοιπόν τη θλίψη της στο αλκοόλ. Ακολουθεί μια πολύ ταραγμένη ζωή με κακά αγόρια, ναρκωτικά και ποτό.

Το βιβλίο καταλήγει με τον γάμο της Μος με τον μουσικό  Jamie Hince, τον οποίο παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011. Ενώ ο Ντεπ συνάντησε και παντρέυτηκε την γαλλίδα τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί, με την οποία έχει δύο παιδιά, πριν χωρίσουν.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου