Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Απόβαση αστέρων στη Βενετία λίγες ώρες πριν από τον γάμο Κλούνεϊ -Αλαμουντίν: Ποιοι διάσημοι θα είναι στην τελετή [εικόνες]



Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει επισήμως καθώς σε λίγες ώρες από τώρα ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα αφήσει πίσω το κλαμπ των φανατικών εργένηδων.
Οι προετοιμασίες για τον γάμο του 53χρονου ηθοποιού με την 36χρονο δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν συνεχίζονται πυρετωδώς, αν και είναι σχεδόν όλα έτοιμα, και οι καλεσμένοι έχουν αρχίσει να καταφθάνουν σύσσωμοι στη Βενετία για να παρευρεθούν στην τελετή.




Ο καλός φίλος του Τζορτζ, Ματ Ντέιμον είναι από τους πρώτους που έφθασαν στη Βενετία, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail. Ανάμεσα στους καλεσμένους στην Ιταλία είναι ήδη η Σίντι Κρόφορντ, μαζί με τον σύζυγό της, η Αμερικανίδα ηθοποιός Ελεν Μπάρκιν, ο Στηβ Λούκαθερ και άλλοι.




























Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο George Clooney έφτασε μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του στη Βενετία, όπου την Δευτέρα θα τελέσουν τους γάμους τους.






Το χαμόγελο δεν έφυγε από τα πρόσωπα τους σε καμία περίπτωση, ενώ άπαντες έστρεφαν τα φλας προς το μέρος τους.
Μέσα στο υπερπολυτελές σκάφος που τους μετέφερε, έλαμπαν αμφότεροι δίχως να μπορούν να κρύψουν την ικανοποίησή τους. 








Το σκάφος με το οποίο μετακινούνταν, έγραφε πάνω τη λέξη amore που σημαίνει έρωτας. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και στη Βενετία έχει σημάνει συναγερμός. 

Αναμένεται να κλείσουν δρόμοι και κανάλια, προκειμένου να μείνουν μακριά οι παπαράτσι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θρησκευτικός γάμος τους θα γίνει το Σάββατο, ενώ την Δευτέρα θα ακολουθήσει ο πολιτικός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου