Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αφησαν το μωρό στην άκρη του γκρεμού, για μια φωτογραφία -Σοκαριστική εικόνα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου [εικόνες]



Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένα μωρό αφήνεται να μπουσουλήσει στην άκρη του γκρεμού, σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Νορβηγίας, προκειμένου οι γονείς του να τραβήξουν μια αισθαντική φωτογραφία.


Το μωρό δείχνει να συνοδεύεται από τέσσερις ενήλικες, οι οποίοι βρίσκονται σε απόσταση κάποιων μέτρων με αποτέλεσμα το μωρό να κινδυνεύει να σκοτωθεί αν μπουσούλαγε προς τη λάθος κατεύθυνση.

Ο ορειβάτης Fred Sirevag, ο οποίος τράβηξε τη σοκαριστική φωτογραφία το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν αντίκρυσε τη σκηνή να διαδραματίζεται στο Preikestolen (Pulpit Rock), έναν απίστευτο γκρεμό ύψους 1,982 ποδιών.
Η φωτογραφία του έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου και δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ της Νορβηγίας, αφήνοντας τους πάντες σοκαρισμένους  από την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίστηκε ένα μωρό, σαν τουριστικό αξιοθέατο.

«Είδα τη μητέρα να αφήνει το μωρό κάτω, κοντά στην άκρη του γκρεμού και να κάνει λίγο προς τα πίσω, ώστε η άλλη κυρία να μπορέσει να τραβήξει μια καθαρή φωτογραφία με το μωρό και το  Pulpit Rock από πίσω» δηλώνει ο φωτογράφος, ο οποίος δεν έχει ακόμη συνέλθει από το σοκ, στην  MailOnline Travel.




«Είναι γκρεμός σαν μια ευθεία. Δεν μπορεί κανείς να πλησιάσει πολύ κοντά γιατί είναι τρομακτικό. Βρίσκεις έναν τρομερό θάνατο αν πέσεις εκεί μέσα» προσθέτει ο φωτογράφος.
Ο  Sirevag τράβηξε τη φωτογραφία και κατέβηκε κάτω για να προειδοποιήσει τους γονείς, αλλά είχαν ήδη φύγει.


Ο εν λόγω γκρεμός βρίσκεται σε ένα από τα φιορδ της Νορβηγίας και προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου