Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η σύζυγος του προέδρου της Κύπρου για τη διάφανη μπλούζα που φόραγε στη φωτογραφία με τον Ομπάμα -Η απίστευτη δικαιολογία που προβάλλει [εικόνα]



Μέσω κύκλων και δίνοντας μια απίστευτη απάντηση που διαψεύδεται από την ίδια τη φωτογραφία ήρθε η αντίδραση της συζύγου του προέδρου της Κύπρου, Αντρης Αναστασιάδη για το σάλο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δεξίωσης με την αμφίεση της στη δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.





Η κυρία Αναστασιάδη πόζαρε ανάμεσα στον σύζυγό της Νίκο Αναστασιάδη και τον Μπαράκ Ομπάμα φορώντας μια εντελώς διάφανη μαύρη μπλούζα που άφηνε σε κοινή θέα τον στηθόδεσμό της.

Η εν λόγω φωτογραφία ανέβηκε στο επίσημο προφίλ του προέδρου της Κύπρου στο Facebook και προκάλεσε σάλο αντιδράσεων με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να δίνουν τα... ρέστα τους σχολιάζοντας την εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας του νησιού.

Μετά το σάλο αυτό, κύκλοι της Αντρης Αναστασιάδη σχολίαζαν ότι η συγκεκριμένη μπλούζα από κοντά δεν παρουσιάζει διαφάνεια αλλά η «αποκάλυψη», που προκάλεσε πολλά σχόλια, οφείλεται στα φλας των φωτογραφικών μηχανών.

Η φωτογραφία, πάντως, από μόνη της, δεν δικαιώνει την Πρώτη Κυρία της Κύπρου...




Μερικά από τα σχόλια για την Αντρι Αναστασιάδη:
  • «Σαν να είναι λίγο too σέξι η πρώτη κυρία μας;»
  • «Σι-θρου μπλούζα; Χμ!»,
  • «Τι τρέχει με το σουτιέν της κυρίας Αναστασιάδη; Πραγματικά αηδιαστικό»,
  • «Γιατί να μην προσέξουμε την σι-θρου μπλούζα; Δεν αρμόζει ούτε στην ηλικία της, ούτε σαν πρώτη κυρία»,



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου