Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Το sms του πανικόβλητου Ολάντ για το βιβλίο της Τριερβελέρ: «Καταστράφηκα»



Μπορεί ο Φρανσουά Ολάντ να αποδεικνύεται... γυναικοκατακτητής αλλά φαίνεται πως τις γυναίκες δεν τις ξέρει καλά. Κι όταν η Βαλερί Τριερβελέρ είχε απειλήσει πως θα τον καταστρέψει, δεν την είχε πιστέψει. Τώρα, μέσω ενός βιβλίου, το πληρώνει με γαργαλιστικές αποκαλύψεις... 


Το βιβλίο της πρώην συντρόφου του Γάλλου προέδρου με τίτλο «Merci pour ce moment» («Ευχαριστώ για τη στιγμή») κυκλοφορεί αλλά πριν βγει στα ράφια των βιβλιοπωλείων το Paris Match, περιοδικό που εργάστηκε επί χρόνια ως δημοσιογράφος η Τριερβελέρ, δημοσίευσε αποσπάσματα. Ήταν αρκετά για να αναφωνήσει ο Γάλλος πρόεδρος quelle catastrophe!

Την περασμένη Τρίτη, ο Ολάντ επισκεπτόταν ένα σχολείο στο προάστιο Seine-Saint-Denis του Παρισιού. Εκεί ενημερώθηκε για το tweet δημοσιογράφου για τις αποκαλύψεις του Paris Match. Το ίδιο απόγευμα, αγόρασε το περιοδικό, αποκαλύπτει η Parisien. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να στείλει ένα sms. Περιεχόμενο του μηνύματος μια φράση: Je suis catastrophé» («καταστράφηκα»).

Ασπίδα προστασίας από τη Σεγκολέν
Όσοι τον συνάντησαν εκείνο το απόγευμα είδαν έναν άνδρα αηδιασμένο και καταρρακωμένο. Δεν του έφταναν η οικονομική κρίση, η ανάπτυξη που δεν έρχεται, η διεθνής αστάθεια, είχε και τις νέες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πριν λίγες μέρες, ο Ολαντ θεωρούσε ότι είχε τον κόσμο στα πόδια του.

Αλλά είπαμε, δεν ξέρει τις γυναίκες. Και κυρίως τις πληγωμένες γυναίκες. Γιατί μπορεί με τη Σεγκολέν να... γλίτωσε κάνοντάς την υπουργό Οικολογίας στην κυβέρνησή του, αλλά η Βαλερί είναι από άλλο... ανέκδοτο. Δεν την φωνάζουν τυχαία «ροτβάιλερ»... 

Οι αποκαλύψεις της Τριερβελέρ είναι άκρως πιπεράτες. Μιλάει για τον σοσιαλιστή Ολάντ που δεν συμπαθεί τους φτωχούς και τους αποκαλεί φαφούτηδες (κάτι που ήδη διέψευσε η πρώην και μητέρα των παιδιών του Γάλλου προέδρου, Σεγκολέν Ρουαγιάλ), για την απόπειρά της να πάρει υπνωτικά χάπια όταν έμαθε για τη σχέση του με τη Ζιλί Γκαγιέ. 

Η Τριερβελέρ περιγράφει τη στιγμή που έμαθε για τον παράνομο, παράλληλο, δεσμό του Ολάντ. Τον Μάρτιο του 2013 οι αποκαλύψεις του περιοδικού Closer έγιναν πρώτο θέμα παγκοσμίως. Η έξαλλη Τριερβελέρ ζήτησε από τον σύντροφό της να ορκιστεί στη ζωή του γιού της πως ήταν ψέμα. «Ορκίσου στη ζωή του γιού μου πως είναι ψέμματα και δεν θα πω τίποτα άλλο». Κι εκείνος ορκίστηκε. 


"Είναι ανοησίες!", είπε η Ρουαγιάλ όταν ρωτήθηκε από το δίκτυο BFM-TV/RMC. "Αντιβαίνει στο αίσθημα πολιτικής στράτευσης ενός μεγάλου στελέχους της σοσιαλιστικής αριστεράς", πρόσθεσε.

"Πιστεύετε πως είναι αλήθεια;" είπε η Σεγκολέν Ρουαγιάλ. "Αυτή είναι μια πολιτική φράση", επισήμανε. "Μπορείτε να πιστέψετε, εσείς που γνωρίζετε εδώ και χρόνια τον πολιτικό, ότι η φράση αυτή είναι αξιόπιστη;". 

"Πρέπει να κρίνουμε τους πολιτικούς από τις πράξεις τους", τόνισε παραπέμποντας στη δράση του Φρανσουά Ολάντ κυρίως στο διαμέρισμα Κορέζ (κεντρική Γαλλία) και "την προσοχή που έδωσε στους πιο φτωχούς" όταν ήταν πρόεδρος του διαμερίσματος.


ΠΗΓΗLe Parisien

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου