Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Το βιβλίο των γυμνών «αγγέλων» - Δείτε τς διάσημες καλλονές της Victoria's Secret ολόγυμνες


Όταν η ξανθιά Candice και η καστανή Lily Aldrige αγκαλιάζονται γυμνές, ο αντρικός πληθυσμός χάνεται μπροστά στην απίστευτη θέα



Όταν οι «άγγελοι» της Victoria's Secret φορούν μόνο τα φτερά τους και τα εσώρουχά τους, τα βλέμματα όλων πέφτουν στα αψεγάδιαστα κορμιά τους. Φανταστείτε τι γίνεται όταν οι διάσημες καλλονές αποφασίσουν να ποζάρουν ακριβώς όπως τις γέννησε η μαμά τους... Οι άντρες τα χάνουν στη θέα και οι γυναίκες επίσης που εύχονται να ήταν και εκείνες έστω για μία μέρα η Candice Swanepoel, η Alessandra Ambrosio ή η Αdriana Lima.

Αυτή τη φορά φωτιά οι επίγειοι άγγελοι άφησαν το... αποτύπωμά τους στο βιβλίο του διάσημου φωτογράφου Russel James. Γδύθηκαν μπροστά στο φακό και φωτογραφήθηκαν ολόγυμνες φροντίζοντας όμως να έχουν καλυμμένα τα επίμαχα σημεία. Abbey Lee, Candice Swanepoel,  Alessandra Ambrosio, Αdriana Lima, Behati Prinslo, Erin Heatherton, Karlie Kloss και Martha Hunt στήθηκαν στο φωτογραφικό φακό όπως μόνο εκείνες ξέρουν και το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιάζει.

Όταν όμως η ξανθιά Candice και η καστανή Lily Aldrige αγκαλιάζονται γυμνές για χάρη της τέχνης, η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο αντρικός πληθυσμός τα χάνει!


Abbey Lee



Adriana Lima





Alessandra Ambrosio



Behati Prinslo





Candice Swanpoel & Lily Aldrige





Erin Heatherton



Karlie Kloss






Στο βιβλίο εκτός από τους διάσημους «αγγέλους» ποζάρει και η Kendall Jenner, αδερφή της Kim Kardashian, η οποία έχει μπει για τα καλά στο χώρο του μόντελινγκ

Kendall Jenner





Martha Hunt





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου