Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Σοκαριστική αναπαράσταση: Οι δυο βιρμανοί δολοφόνοι έδειξαν πώς σκότωσαν με κτηνώδη τρόπο το νεαρό ζευγάρι άγγλων στην Ταϊτή [εικόνες]



Οι δύο άνδρες από την Βιρμανία που η ταϊτινή αστυνομία δήλωσε πως έχουν παραδεχθεί τη δολοφονία των δύο βρετανών τουριστών, οδηγήθηκαν στον τόπο του εγκλήματος για να δείξουν στους αστυνομικούς, σε αναπαράσταση, πώς οδηγήθηκαν σε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα.


Δείχνοντας ελάχιστα συναισθήματα στα πρόσωπά τους, στάθηκαν στην παραλία Koh Tao όπου βρήκαν το θάνατο η 23χρονη Χάνα Γουίθεριτζ και ο 24χρονος Ντέιβιντ Μίλερ, στις 15 Σεπτεμβρίου. Εκεί επέδειξαν τον τρόπο με τον οποίο τους σκότωσαν και αναφέρθηκαν σε όλες τις λεπτομέρειες εκείνης της μοιραίας νύχτας.



Στην αναπαράσταση αποδείχθηκε πως η 23χρονη Χάνα πέθανε έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι, αφού πρώτα είχε πέσει θύμα βιασμού, ενώ την ίδια στιγμή βαριά χτυπήματα στο κεφάλι έφερε και ο 24χρονος φίλος της Ντέιβιντ.
Έπειτα από έρευνες για το DNA των δραστών οι Win και Saw θεωρούνται πως είναι οι δολοφόνοι του ζευγαριού.



Οι αρχές συνέλαβαν την επομένη του φόνου τρεις άνδρες, αλλά μόνο οι δύο παραδέχθηκαν την ενοχή τους – ο τρίτος εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες. Επί του παρόντος και οι τρεις τελούν υπό κράτηση και πολύ σύντομα θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Nation, ο ένας εκ των δραστών, ο Win, είπε στην αστυνομα πως είδε τους δύο ξένους να κάνουν σεξ και έτσι αποφάσισε να τους επιτεθεί με σκοπό να βιάσει την κοπέλα. Πάντως η αστυνομία σημειώνει πως δεν βρέθηκε DNA του αδικοχαμένου Ντέιβιντ στο σώμα της Χάνα, σε αντίθεση με το DNA των δύο δραστών που επιβεβαιώθηκε έπειτα από εργαστηριακό έλεγχο.



Είναι χαρακτηριστικό πως η αστυνομία πήρε πάνω από 200 δείγματα DNA από άνδτες που διαμένουν ή εργάζονται στην περιοχή που έγιναν οι φόνοι, αλλά δεν υπήρξε καμία ταυτοποίηση. Μάλιστα, προσφέρει και χρηματικό πόσο σε όποιον δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ.



Οι αστυνομικοί σημειώνουν πως το προφυλακτικό που βρήκαν στον τόπο του εγκλήματος και το οποίο φέρει το DNA της Χάνα, θα τους οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου