Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Η Κάρι Μπράντσο ήταν πόρνη, λέει ο Mr Big -H φαρμακερή ατάκα του ηθοποιού που τον υποδύθηκε ενώ φουντώνουν οι φήμες για το νέο Sex and the City



Ο Κρις Νορθ νιώθει τόσο μεγάλη ανάγκη να υπερασπιστεί τον ρόλο του Μr Big, του αιώνιου έρωτα της Κάρι Μπράντσο στο Sex and the City, που κατηγόρησε την ηρωίδα πως ήταν πόρνη, κάνοντας το περιοδικό «New York Magazine» να τον κατηγορεί για λεκτική διάρροια!




Καθώς φουντώνουν οι φήμες ότι θα γυριστεί και τρίτη ταινία Sex and the City, ο Κρις Νορθ λέει πως δεν έχει ενημερωθεί για κάτι σχετικό, πέρα από τις βλακείες που διαβάζει στο Twitter, και κάνει στη συνέχεια μια ανάλυση της σχέσης της Κάρι με τον αγαπημένο της.



«Αυτό που πάντα λέω είναι ότι ο Βig δεν προσποιήθηκε ποτέ κάτι που δεν είναι. Η Κάρι προσποιούνταν ότι αυτός ήταν κάποιος άλλος. Αυτός ήταν ειλικρινής - ποτέ δεν την απάτησε. Η σχέση δεν λειτουργούσε και έτσι απλά παντρεύτηκε κάποια άλλη. Αλλά σκεφτείτε πόσα αγόρια είχε. Ηταν τόσο πόρνη! Χαχαχα! Είναι λανθασμένη η αντίληψη ότι η Κάρι ήταν το θύμα του Mr Big. Ήταν μια έξυπνη και δυνατή γυναίκα».




Και όμως, αυτή η δήλωση προκάλεσε σάλο... Και ο παραγωγός της σειράς έσπευσε να προστατέψει τον Κρις Νορθ λέγοντας πως προφανώς αστειευόταν και γι' αυτό έβαλε τα γέλια αφού είπε τη φράση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου