Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Oμοφυλοφιλικό σεξ, αδίστακτες γυναίκες, δικαστικό θρίλερ -Το νέο σίριαλ στις ΗΠΑ που ξαναγράφει την τηλεοπτική ιστορία [εικόνες]



Γραμμένο από τον πρώην σεναριογράφο του Grey's Anatomy, το HTGAWM (Ηow To Get Away With Murder)  είναι ένα δικαστικό θρίλερ, με πολύ σεξ και μαθήματα για το πώς να δολοφονήσεις κάποιον χωρίς να τιμωρηθείς, για το οποίο μιλάει αυτές τις ημέρες όλη η Αμερική -κ αι όχι μόνο. Κάποιοι λένε πως θα αλλάξει τα δεδομένα της τηλεοπτικής ιστορίας...







Είναι το πιο τολμηρό, νευρώδες, αιρετικό σίριαλ στην τηλεοπτική ιστορία και προβάλλεται στο κραταιό ABC! Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και περισσότερα από 14 εκατομμύρια τηλεθεατές το παρακολούθησαν. Πρωταγωνίστρια είναι η Viola Davis, η ηθοποιός που έχει προταθεί δύο φορές για Οσκαρ. Yποδύεται την καθηγήτρια Νομικής σε σημαντικό πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφειας, που μαζί με τους φοιτητές της εμπλέκεται σε μια υπόθεση δολοφονίας.



Το σίριαλ ουσιαστικά παρακολουθεί την προσωπική και επαγγελματική  ζωή της καθηγήτριας Αναλίζ Κίτινγκ, αλλά και των φοιτητών που επιλέγει για να δουλέψουν στη νομική εταιρεία της. Στην προσωπική της ζωή είναι παντρεμένη, αλλά έχει και παράνομο δεσμό. Ειναι πανέξυπνη, δολοπλόκα, τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει για να κερδίσει αυτό που θέλει. Είναι ταυτόχρονα άψογη και πάντα κομψή.



Ανάμεσα στους χαρακτήρες υπάρχει και ένας ομοφυλόφιλος χαρακτήρας που, ναι, μπορεί να κάνει σεξ, κάτι σπάνιο για αμερικανικό σίριαλ. Και δεν υπονοείται απλώς αυτό... Στο πρώτο επεισόδιο ο Κόνορ ξελογιάζει έναν άντρα προκειμένου να τον βοηθήσει σε μια υπόθεση που έχει αναλάβει η Αναλίζ. Στο δεύτερο επεισόδιο κάνει πάλι σεξ μαζί του, αλλά αυτό για την προσωπική του ευχαρίστηση και μόνο! Και τολμά να του πει «αυτή τη φορά θα σ' το κάνω εγώ». Είναι προφανές τι εννοεί, όπως προφανείς ήταν και οι αντιδράσεις μιας μεγάλης μερίδας πουριτανών Αμερικανών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου