Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

"Πόλεμος" δηλώσεων Αδαμίδη- Μώραλη...

Μεταξύ μας,7 λεπτά είναι παράταση,οχι καθυστερήσεις!!!!!



Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης έκανε λόγο για "έγκλημα κατά της Ελλάδας" που δεν κρατήθηκαν καθυστερήσεις μέχρι να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός και απάντησε άμεσα ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών Γιάννης Μώραλης. Νέα τοποθέτηση του Σταύρου Αδαμίδη σε ραδιοφωνικό σταθμό

Μετά το τέλος του αγώνα του ΟΑΚΑ, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, μίλησε με ειρωνικό ύφος για "έγκλημα κατά της Ελλάδας" για τα επτά λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι, με την αντίδραση του Ολυμπιακού να είναι άμεση.Συγκεκριμένα, ο κ. Αδαμίδης τόνισε πως: "Σήμερα έγινε έγκλημα κατά της Ελλάδας. Κακώς ο διαιτητής δεν συνέχισε το παιχνίδι όσο χρειαζόταν για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός".

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του στην δήλωση αυτή, απάντησε μέσω του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Γιάννη Μώραλη: "Πληροφορήθηκε μια δήλωση του κ. Αδαμίδη, είναι προφανές ότι ένας περαστικός από το ποδόσφαιρο να μην ξέρει ούτε να νικάει, δεν ξέρει ούτε τους έντιμους κανόνες του παιχνιδιού και της φιλοξενίας. Έχουμε αγωνιστεί με τόσους αντιπάλους. Όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι οφείλεις να σέβεσαι και να φιλοξενείς τον αντίπαλό σου.

Σήμερα δεν είχαμε ούτε καλή φιλοξενία και είδαμε και συμπεριφορές που μας έδειξαν ότι κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν ούτε να κερδίζουν. Απορώ με τον κ. Αδαμίδη και την εν γένει παρουσία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι και εύχομαι στην ΑΕΚ να μην εκπροσωπείται από ανθρώπους που δεν ξέρουν να κερδίζουν".

Αδαμίδης: "Ήρθα για να βοηθήσω την ΑΕΚ"

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μετά και την απάντηση του κ. Γιάννη Μώραλη, έκανε νέα τοποθέτηση, τόσο για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των "ερυθρόλευκων", όσο και για τα παράπονα του Ολυμπιακού, αλλά και για άλλα θέματα της ΑΕΚ στον "Sentra 103,3".

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Αδαμίδης στον "Sentra 103,3":

Για την δήλωση "έγκλημα κατά της Ελλάδας"

"Δεν γνωρίζω ότι είναι και τοποθέτηση του Παναθηναϊκού και δεν με ενδιαφέρει η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά της ΠΑΕ ΑΕΚ, η δική μου και των συνεργατών μου. Βγαίνω στον αέρα με αφορμή την δήλωση του κ. Μώραλη ότι είμαι περαστικός από το ποδόσφαιρο. Όντως δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας όπως ο κ. Μώραλης.

Είδαμε την προκοπή και την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ενασχόληση τόσα χρόνια του κ. Μώραλη στον Ολυμπιακό, οπότε αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό, δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας, ούτε ήρθα για να μείνω στην ΑΕΚ πολλά χρόνια. Ήρθα για να βοηθήσω την ΑΕΚ, να την βοηθήσω να προοδεύσει και να βοηθήσω όσο μπορώ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπότε δέχομαι με χαρά τον χαρακτηρισμό του κ. Μώραλη".

Για τα παράπονα του Ολυμπιακού

"Είμαι ο μόνος που έχει εκφράσει παράπονα για την διαιτησία; Η διοίκηση του Ολυμπιακού από την πρώτη αγωνιστική έχει εκφράσει παράπονα, όχι μόνο για τους δικούς του αγώνες αλλά και για άλλες αναμετρήσεις. Με τον κ. Μώραλη μάλιστα χαιρετήθηκα πριν τον αγώνα, μετά την λήξη κατέβηκα στα αποδυτήρια πανηγύρισα μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ.

Μίλησα με τους κ.κ. Μητρόπουλο και Τσιρώνη, μου εξέφρασαν κάποια παράπονα τους είπα ότι θα δούμε, δεν ήξερα αν έγινε κάτι ανάμεσα στον κύριο Μητρόπουλο και τον κύριο Δημητριάδη. Αν εκφράζει παράπονα ο κ. Μώραλης επειδή πανηγύρισα τη νίκη της ΑΕΚ τι να σας πω... Εγώ ούτε πήγα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, ούτε πλησίασα τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, πήγα στους παίκτες της ΑΕΚ και πανηγύρισα μαζί τους".

Τα παράπονα που έχει η ΑΕΚ από την διαιτησία

"Τα λεπτά της καθυστέρησης είναι μόνο ένα παράπονο που έχουμε από την διαιτησία, τα υπόλοιπα τα είδατε και εσείς. Σαν εκπρόσωπος της ΑΕΚ εκφράζω παράπονα για την διαιτησία, μιλήσαμε στο γήπεδο και προχωράμε, ούτε ενθουσιαζόμαστε ούτε απογοητευόμαστε. Αν υπάρχουν παράπονα για την φιλοξενία να μας πουν συγκεκριμένα ποια είναι και θα τα κοιτάξουμε και θα τα λύσουμε εσωτερικά.

Αν η διαιτησία βελτιωθεί θα είμαστε οι πρώτοι που θα το παραδεχτούμε. Χάσαμε από την Καβάλα και τον ΠΑΟΚ, δεν εκφράσαμε παράπονα για την διαιτησία, αντίθετα δώσαμε συγχαρητήρια στις ομάδες. Η φιλοξενία της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια έχει υπάρξει άψογη, πρώτη φορά ακούμε παράπονα, θα ενημερωθώ από τους συνεργάτες μου, ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί εξέφρασαν παράπονα για την δική μου συμπεριφορά.

Εγώ όντως εξέφρασα παράπονα για την διαιτησία, η ομάδα μας αδικήθηκε και νομίζω οτι είναι περιττό η ομάδα και η διοίκηση του Ολυμπιακού να εκφράζει παράπονα σχετικά με δηλώσεις για την διαιτησία, όταν εκείνη πρώτη έχει δώσει το παράδειγμα τόσα χρόνια".

Για την κόντρα με την πλευρά του Ολυμπιακού

"Δέχομαι προσωπικά επιθέσεις από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και κατά την διάρκεια συνεδριάσεων της Σούπερ Λιγκ και λόγω του ρόλου του στην Σούπερ Λιγκ τέτοιες επιθέσεις είναι ειλικρινά ανήθικες, ανούσιες και άδικες.

Επί προσωπικού δεν επιτίθεμαι συχνά, εμείς ασκούμε κριτική όταν νομίζουμε ότι πρέπει να την κάνουμε, ασκήσαμε κριτική όχι προσωπικά στον κ. Μαρινάκη με τον οποίο δεν έχω απολύτως τίποτα, όμως ασκήσαμε κριτική σε ορισμένες ενέργειες του ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ με τον Ολυμπιακό δεν βλέπω όμως διάθεση συνεργασίας".

Αν η κόντρα έχει να κάνει και με την τηλεοπτική διαχείριση

"Αυτό είναι ένα μέρος της κριτικής που ασκήσαμε στον Ολυμπιακό, είναι ένα θέμα, δεν είναι όμως μόνο αυτό. Νομίζουμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεργαστεί καλύτερα με τις υπόλοιπες ομάδες για να βελτιώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν νομίζουμε ότι αυτό είναι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να βελτιωθεί αν υπάρξει διάθεση από όλους και ειλικρινές προθέσεις".

Αν ο Παναθηναϊκός είχε σχέση με την ανανέωση του Σκόκο

"Αυτά είναι αστεία. Οι χαρακτηρισμοί είναι αστείοι και τα δημοσιεύματα τουλάχιστον κωμικά. Δεν έχουμε καμία συμμαχία με καμία ομάδα, εμείς είμαστε εδώ να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ΑΕΚ, αν χρειαστεί να βρεθούμε αντιμέτωποι και με τον Παναθηναϊκό θα το κάνουμε. Όπως είπα και πριν, υπάρχουν κάποιες διοικήσεις με τις οποίες μπορείς να συνεννοηθείς και κάποιες που δεν μπορείς, αυτό είναι ατυχές.

Εμείς ασκήσαμε προειδοποιητική κριτική στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ και είπαμε ότι την επόμενη φορά που εμείς θα κρίνουμε θα θέσουμε θέμα προέδρου, αυτή την στιγμή δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Ασκήσαμε την κριτική μας, ελπίζουμε ο κ. Μαρινάκης να βελτιωθεί, αν όχι θα δούμε.

Δεν θα ζητήσω συγνώμη επειδή πανηγύρισα την μεγάλη νίκη της ομάδας μου που την πήραμε υπό αντίξοες συνθήκες. Αν υπάρχουν παράπονα για την φιλοξενία θα τα εξετάσουμε και τις δηλώσεις του κ. Μώραλη τις δέχομαι με χαρακτηριστική άνεση γιατί εγώ είμαι περαστικός από το ποδόσφαιρο".

Αν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο

"Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και καλύτερο για την ομάδας, γι' αυτό να είστε σίγουροι. Είναι μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ, τόσο εγώ όσο και ο προπονητής αφιερώσαμε τη νίκη στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ που ήταν πάλι κοντά μας.

Είναι πρόβλημα η ρίψη βεγγαλικών, ούτε εμείς θέλουμε να πληρώνουμε πρόστιμα και θα το δούμε διεξοδικά τις επόμενες μέρες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου