Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Αρραβωνιάστηκε o Ηuhg Hefner!


Χαρμόσυνα θα ηχήσουν κατά τα φαινόμενα για τρίτη φορά οι καμπάνες για τον 84χρονο Mr Χιού Χέφνερ που ανακοίνωσε μέσω Twitter τον αρραβώνα του!

«Μετά την ταινία απόψε, η Κρίσταλ κι εγώ ανταλλάξαμε τα δώρα μας. Της χάρισα ένα δαχτυλίδι. Εκείνη έβαλε τα κλάματα. Ήταν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που θυμάμαι» έγραψε ο αειθαλής «γόης» στη σελίδα του στο Twitter. Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι: «Το δαχτυλίδι που έδωσα στην Κρίσταλ είναι δαχτυλίδι αρραβώνων. Δεν ήθελα να το κρατήσω μυστικό. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Η σχέση του νεαρού τω πνεύματι εκδότη με την 24χρονηplaymate Κρίσταλ Χάρρις ξεκίνησε το 2008 όταν ο Χέφνερ διατηρούσε παράλληλα σχέσεις με άλλες δύο playmate οι οποίες μάλιστα ήταν και δίδυμες. Όταν η σχέση του με τις αδελφές τελείωσε ο εκδότης διατήρησε μονογαμική σχέση με την Χάρρις την οποία και αποφάσισε να αποκαταστήσει.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές με τον πρώτο του γάμο να λήγει άδοξα το 1959 και το δεύτερο να τερματίζεται οριστικά στις δικαστικές αίθουσες το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου