Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Αγριογούρουνα κατασπάραξαν ηλικιωμένο!


Από την Παρασκευή αναζητούσαν τα ίχνη ενός 87χρονου οι συγγενείς και οι φίλοι του σε αγροτική περιοχή του οικισμού Σκίτσα στα Καμένα Βούρλα. Δεν μπορούσαν, όμως, να φανταστούν ότι ο άτυχος γέροντας είχε γίνει βορά άγριων ζώων!



Όταν βρέθηκε φρικτά διαμελισμένη η σορός του, αντιλήφθηκαν ότι τον είχαν κατασπαράξει… αγριογούρουνα! Το τραγικό τέλος που είχε ο άτυχος 87χρονος αποκαλύφθηκε όταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είχε δει ζωντανό, τον αναζήτησε μαζί με το γιο του στην γύρω περιοχή και βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα. Η νεκροτομή θα επιβεβαιώσει αν ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια και τα πεινασμένα αγρίμια κατασπάραξαν το πτώμα του ή του επιτέθηκαν ενώ ζούσε, αφήνοντας μόνο το κρανίο και το μισό σώμα από τη λεκάνη και κάτω!

*** Και στην Έδεσσα, ένας κάτοικος εντόπισε τμήμα ανθρώπινου σκελετού στη δασική περιοχή «Γερμανική σιδηροδρομική γέφυρα». Δίπλα, υπήρχαν υπολείμματα ρούχων και υποδημάτων τα οποία περισυλλέγησαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ τα οστά εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για διερεύνηση, ώστε να εξακριβωθούν το φύλο και η ηλικία του νεκρού και να τοποθετηθεί χρονικά ο θάνατος.

egglimatikotita.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου